Je gunt je kind toch de wereld!

Guatemala met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Guatemala ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Guatemala voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Guatemala met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Guatemala

Ontdek Guatemala met kids


Voorstel aanvragen

Guatemala met kinderen

Travelnauts geeft Guatemala een 7 voor kindvriendelijkheid. Denk aan de prachtige afwisseling tussen vulkanen, jungle gebieden en koloniale steden. De bewoners zijn vriendelijk en behulpzaam, maar qua verblijven zijn er minder mogelijkheden. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen, waardoor met name het infrastructuur minder goed is geregeld. Dit betekent soms langere dagen reizen. Een vakantie naar Guatemala is dan ook geschikt voor de meer avontuurlijke en flexibele gezinnen.

Guatemala, een tropische bestemming in Centraal Amerika

Guatemala is gelegen aan zowel de Pacifische als Caribische kust en kent enorme verschillen qua landschap. Dwars door het land bevinden zich actieve vulkanen, terwijl het vlakke noorden uit jungle bestaat. Dit in combinatie met de koloniale steden, Maya steden en de lokale bevolking gekleed in traditionele Maya kleding. Guatemala is uitermate geschikt voor een actieve rondreis met de kinderen.