Mozambique met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Mozambique

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Mozambique ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Mozambique voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Mozambique met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Mozambique met kids

Travelnauts geeft Mozambique een 7 voor kindvriendelijkheid. Denk aan de vriendelijke houding in Mozambique naar kids, en de fijne zandstranden. Daarnaast biedt Mozambique een prachtige onderwaterwereld en het is een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Ook een voordeel: Mozambique is heel goed te combineren met Zuid-Afrika. Zo maakt u uw reis met de kinderen helemaal compleet. Houdt wel rekening met langere reisdagen door de conditie van de wegen. Het land staat qua toerisme nog in de kinderschoenen en is geschikt voor de avontuurlijke gezinnen.

Mozambique, weg van het massatoerisme

Het land ontdekken gaat vaak over onverharde mulle zandwegen. Onderweg geven de rode aarde, verlaten natuurgebieden, de palmbomen en de blauwe lucht een mooi plaatje. Bezoek de authentieke kleine dorpjes. Vaak eindigt de reis op een droomlocatie met poederwit strand, azuurblauwe zee en wordt u getrakteerd op een prachtige onderwaterwereld. Een avontuurlijke maar paradijselijke bestemming met uw kinderen.