Nicaragua met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Nicaragua op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Nicaragua ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Nicaragua voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Nicaragua met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Nicaragua met kids

Travelnauts geeft Nicaragua een 7 voor kindvriendelijkheid. Denk aan de vriendelijke houding in Nicaragua naar kids. Het land biedt daarnaast een wonderschoon landschap en koloniale steden. Er zijn prachtige excursies te maken voor kinderen, waarbij ze unieke ervaringen opdoen. De hotelfaciliteiten zijn wat beperkt. Het land staat wat betreft de ontwikkeling van het toerisme nog in de kinderschoenen.

Laat u verrassen door onbekend Nicaragua

Nicaragua is het grootste land van Centraal-Amerika, tegelijkertijd een van de minst bekende landen. Laat u verrassen door wonderschone meren, imposante vulkanen, romantische steden én een bijzonder gastvrije bevolking. Ervaar de geweldige combinatie tussen cultuur en natuur die deze bestemming zo bijzonder maakt. De charmante steden hebben een bijzonder karakter en omringt door een fantastische natuurrijke omgeving zal Nicaragua ongetwijfeld een diepe indruk op u en uw kinderen achter laten.