Suriname met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Suriname ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Suriname voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Suriname met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Suriname met kids

Suriname met kids

Travelnauts geeft Suriname een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de Nederlandse taal en vriendelijke houding in Suriname naar kids. Daarnaast biedt Suriname ongerepte natuur, mangrovebossen, moeras, savanne maar ook rivieren en oude plantagegebieden. Suriname biedt een enorme diversiteit aan activiteiten en excursies met kinderen. Nog een voordeel: Paramaribo is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Suriname heeft alles in huis voor een veelzijdige vakantie

80% van Suriname is bedekt is met tropisch regenwoud vol met brul-apen en oeroude bomen. Ook mangrovebossen, enorme zeeschildpadden en andere unieke natuurfenomenen zult u in Suriname tegenkomen. De verschillende culturen maken een vakantie door Suriname met kinderen zeer bijzonder en eentje om nooit meer te vergeten!