Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Finland

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Finland

Wilt u graag een mooie reis naar Finland maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Het winterwonderland van Fins Lapland met kids

Waar de buurlanden Zweden en Noorwegen het in de zomer vaak winnen qua vakantiebestemming, is Fins Lapland toch absoluut de meest populaire winterbestemming van de drie. Toch heeft Finland zowel in de winter als in de zomer veel te bieden. Zo telt het land maar liefst 200.000 meren en spreidt de zuid-westkust zicht in een adembenemende scherenkust met tienduizenden eilandjes. In het hoge noorden bereikt u Fins Lapland waar de Samen leven met hun rendieren en in het oosten vindt u het onverstoorde bosgebied met haar beren en wolven. Of u Finland nu in de zomer of winter bezoekt, u zult versteld staan van het natuurschoon dat het land u te bieden heeft! Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Finland. U kunt ook de inspiratiepagina’s van onze overige bestemmingen in Scandinavië bekijken.

Wij geven dit cijfer voor
  • Veel activiteiten
  • Zeer grote kans op Noorderlicht!
  • Gezinsvriendelijke accommodaties
  • Rustige omgeving
  • Prachtige natuur
  • Korte vluchten
  • Geen tijdsverschil
Lees meer blogs

Reisblogs Finland

Lees meer blogs

Contactverzoek Finland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Finland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Finland

Bekijk alle reizen

Download Finland reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Finland allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder