020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen IJsland

Je gunt je kind toch de wereld!

Uw familiereis naar het land met meer dan 200 vulkanen

IJsland ligt net ten zuiden van de poolcirkel en heeft wel meer dan 200 vulkanen. Door haar bijzondere ligging op twee aardplaten is het land continu in beweging en groeit het elk jaar. Een vakantie in IJsland betekent een vakantie boordevol natuurschoon. U bezoekt de mooiste watervallen, ijsmeren, geisers, vulkanen, warmwaterbronnen en gaat op zoek naar walvissen. Het land is ruim 2,5 keer zo groot als Nederland, maar heeft slechts 350.000 inwoners. Dit betekent verlaten gebieden en autorijden zonder tegenliggers tegen te komen. Bent u klaar voor het avontuur? Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar IJsland.

Wij geven dit cijfer voor
  • Boordevol natuurschoon
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van walvissen
  • Afwisselende accommodaties
  • Korte reisafstanden
  • Veel activiteiten
  • Veilige bestemming
  • Korte vluchtduur
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek IJsland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar IJsland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

'Het landschap is zo indrukwekkend en nergens anders ter wereld in deze vorm te vinden'

Jaren heb ik mijn partner ervan moeten overtuigen om mee te gaan naar IJsland. Altijd kreeg ik de bekende redenen te horen. Het is te koud, er zijn geen stranden en het is duur. Deels klopt dit natuurlijk. De temperaturen liggen zomers rond 15 graden, het weer is onvoorspelbaar en prijzen liggen hoger dan in Nederland. Toch is zelfs mijn partner om. Het landschap is zo indrukwekkend en nergens anders ter wereld in deze vorm te vinden. Met een badlaken op het strand liggen is geen optie, maar elk dorp heeft een eigen verwarmd buitenzwembad en de warmwaterbronnen bieden genoeg ontspanning. Daarnaast is het land niet voordelig, maar waar ter wereld ziet u in twee weken tijd een afwisseling tussen watervallen, geisers, vulkanen, kraters, fjorden, gletsjers, een ijsbergenmeer en walvissen?”

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar IJsland

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.