020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Kenia

Je gunt je kind toch de wereld!

Kenia uw familiereis, het land van de grote tegenstellingen

In het dichtbevolkte midden van het land, waar de evenaar Kenia in tweeën deelt, is de grond vruchtbaar en het landschap groen. Het dunbevolkte noorden is bijna woestijngebied. Hier leven nog de nomadische volken. Tussen de met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenya, de grens met Tanzania en de witte stranden aan de oostkant, ligt een landschap vol bergen, meren, wouden en savannes, waar in de wonderschone parken en reservaten een onnoemlijke verscheidenheid aan wild leeft. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Kenia.

Wij geven dit cijfer voor
  • Indrukwekkende natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van wilde dieren
  • Slapen in lodges
  • Bezoek aan de Masai
  • Strandmogelijkheden
  • Rechtstreekse vluchten
  • Weinig tot geen tijdsverschil
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Kenia

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Kenia reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

‘Sit, sit sit, I have a very good surprise’, zegt onze gids Michael tegen ons

Reisspecialist Jori en ik, Ilona, staan te genieten vanuit het pop-up dak van onze jeep van het weidse uitzicht in de Masai Mara. En als onze gids zegt dat hij een ‘good surprise’ heeft dan is dat ook zo.

Wij zijn voor Travelnauts in Kenia en bezoeken naast diverse hotels, ook nationale parken, zoals de Masai Mara. We gaan weer zitten en racen in volle vaart over de savanne. In de verte zien we een groep jeeps en minivans staan. Wat zal het zijn? Gisteren hebben we een familie leeuwen gezien en vanmorgen stond er een olifant op nog geen meter van de jeep. We naderen de auto’s en zien opeens een groep van vijf cheeta’s rondlopen. Wat gaaf! We krijgen uitgelegd dat het gaat om een moeder met haar jongen (pubers, ze zijn al wat groter) en dat ze op zoek zijn naar een prooi. We blijven maar foto’s maken van deze prachtige dieren.

De volgende ochtend word ik al vroeg wakker en probeer te achterhalen welke dierengeluiden ik in de verte hoor. Het ontbijt staat al klaar en met een kop koffie in de hand kijk ik uit op de vlakte van de Masai Mara waar buffels staan te grazen. Niet veel later wandelt er een kudde giraffes voorbij.

Wat is Kenia toch een mooie en afwisselende bestemming.
Overal waar wij kwamen waren we meer dan welkom en de Kenianen zijn blij dat je er bent en altijd in voor een praatje. Wij hebben Kenia in ons hart gesloten en kunnen iedereen aanraden om dit bijzondere land te bezoeken.’

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Kenia

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.