Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Kroatië

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Kroatië

Wilt u graag een mooie reis naar Kroatië maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Kroatië heeft families veel te bieden

De afgelopen jaren heeft Kroatië aan steeds meer populariteit gewonnen en dat is niet vreemd. Het land beschikt over een lange kust met vele eilanden, kleine strandjes en schilderachtige dorpen. Kroatië beschikt over een mediterraan klimaat, waardoor de temperaturen in het voor- en najaar nog erg prettig zijn, waardoor het land ook in de korte schoolvakanties het bezoeken waard is. Dubrovnik is de parel van de Adriatische Zee met een prachtig gerestaureerde binnenstad en verschillende eilanden voor de kust die meer dan het bezoeken waard zijn. Maar ook in onbekende steden zoals Zadar en Sibenik is altijd een avontuur te beleven. De meren van Plitvice en Krka zijn juweeltjes en in het hoogseizoen een fijne verkoeling.
Nu al enthousiast? Ga dan meteen door naar al onze kindvriendelijke Kroatië reizen.

Wij geven dit cijfer voor
  • Sfeervolle steden
  • Mooie stranden
  • Helderblauw water
  • Watervallen
  • Korte reisdagen
  • Heerlijk weer
  • Geen tijdsverschil
  • Korte vliegduur

 

Lees meer blogs

Kroatië reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Kroatië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Kroatië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Kroatië

Bekijk alle reizen

Download Kroatië reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Kroatië allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder