020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Namibië

Je gunt je kind toch de wereld!

Namibië als uw familiereis, het land van oneindige ruimte

Namibië is een land van oneindige ruimte. Het land beschikt over een overvloedige flora en fauna, intrigerende geologische natuurverschijnselen, oogverblindende landschappen, leuke stadjes, een diversiteit aan stammen, rassen en culturen en een altijd schijnende zon. Namibië heeft zijn naam te danken aan de Namib-woestijn, een van ‘s lands unieke geologische natuurverschijnselen. Met een inwonertal van ca. twee miljoen op een oppervlakte ter grootte van Frankrijk en Duitsland samen is Namibië het meest dunbevolkte land in Afrika. De honderden kilometers schaars begroeide vlakten en eindeloze woestijnen, het prachtige natuurschoon en de ongekende dierenwereld maken Namibië uniek! Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Namibië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Afwisselend natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van wilde dieren
  • Slapen op mooie plekjes
  • Actief en avontuurlijk
  • Ideale zomerbestemming
  • Veilige bestemming
  • Weinig tot geen tijdsverschil
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Namibië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Namibië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

4 Redenen om Namibië op uw bucketlist te zetten met de kinderen

Namibië.. Het land waar het mogelijk is uren door de uitgestrekte vlaktes te rijden en niemand tegen te komen. Waar het wildlife wordt afgewisseld met droge zandduinen en waar u op bezoek kunt bij de traditionele Himba’s. Omdat Namibië zo’n veelzijdig land is, heeft gezinsreizen expert Ilona vier redenen waarom u Namibië op uw bucketlist zou moeten zetten.

1. Ongerept..
Namibië is ten opzichte van de omliggende landen nog ongerept. Waar andere Afrikaanse landen steeds meer ontwikkeling ondergaan en moderner worden blijft Namibië zich nog veel vasthouden aan eigen cultuur. Verder blijft ook de natuur goed behouden. Reden genoeg om Namibië aan uw bucketlist toe te voegen.

2. Kamperen of verblijven in de mooiste lodges
Kamperen in Afrika.. In Namibië kan het! De perfecte manier van reizen door Namibië: ontdek het stoere land per (4×4)camper! Met een tent op het dak van de auto gaat u op pad.. Eindeloze routes door de woestijn, langs de ruige kust, via verschillende stammen en natuurlijk de Big Five dieren. En dat in de schitterende zonneschijn. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt.

Past kamperen niet zo in uw straatje? Geen probleem! Namibië beschikt ook over prachtige lodges en luxe safaritenten. Ziet u het al voor zich? Liggend aan een heerlijk zwembad met uitzicht over enorme vlaktes en misschien zelfs wilde dieren!

3. Uren rijden en niemand tegen komen
Uren rondrijden, over de prachtige vlaktes uitkijken en het gevoel hebben helemaal alleen op de wereld te zijn.. Waar in de wereld kan dat nog? Nou, in Namibië dus! Namibië is een land van onmetelijke ruimte. Het land beschikt over een overvloedige flora en fauna, intrigerende geologische natuurverschijnselen, oogverblindende landschappen en een altijd schijnende zon. Op veel plekken kunt u zo ver kijken als u wilt zonder iets of iemand te zien!

4. Veel wild!
Waar denkt u aan bij het woord Afrika..? Dieren natuurlijk! Wist u dat Namibië één van de beste landen is om wild te bekijken? Het beroemde Etosha National Park geeft u de mogelijkheid zelf rond te rijden en dieren te spotten, wat u het ultieme safarigevoel zal geven! Het park is niet het mooiste natuurpark van Afrika, maar vanwege het droge en uitgestrekte landschap is dit de ideale plek om wilde dieren tegen te komen. Of ga opzoek naar walvissen in Walvis Bay of Swakopmund, waar ook veel dolfijnen en zeehonden rondzwemmen.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Namibië

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.