Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Oost Canada

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Oost Canada

Wilt u graag een mooie reis naar Oost Canada maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Prachtige natuur, beren en walvissen spotten én mooie steden

Prachtige natuur, kraakheldere meren, beren en walvissen spotten en mooie steden; Canada heeft het allemaal! Een vakantie in Canada staat vaak in het teken van de grootse natuur. U vindt er een verscheidenheid aan landschappen en steden die zijn weerga niet kent. Canada heeft 30 miljoen inwoners en is het op twee na grootste land ter wereld. Gezellige steden, mooie natuur, wilde dieren en volop mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Het sleutelwoord in Canada is Avontuur met een hoofdletter A!
De provincies Ontario en Quebec staan bol van interessante cultuur, kijk naar steden als Montréal, Québec en Ottawa. Maar Oost-Canada moet het ook hebben van een prachtige natuur met waterrijke parken als het Algonquin Provincial Park en ruige berggebieden zoals het gebied rond Mt. Tremblant. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Canada.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Gastvrije bevolking
  • Spotten van dieren
  • Familiekamers
  • Waterpret bij de meren
  • Veel activiteiten
  • Veilige bestemming
  • Relatief korte vliegduur
Lees meer blogs

Oost Canada reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Oost Canada

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Oost Canada reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Oost Canada

Bekijk alle reizen

Download Oost Canada reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Oost Canada allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder