020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Panama

Je gunt je kind toch de wereld!

Panama als familiereis is zo'n beetje 'the best of both worlds'

Iedereen kent hét kanaal wel, een van de grootste waterbouwkundige wonderen van de wereld, maar het land is meer dan het ‘Panama kanaal’ alleen. Het land telt meer dan dertig beschermde natuurgebieden, talrijke witte zandstranden, honderden eilandjes en Panama City is een moderne wereldstad. Panama is een veelzijdig land waar u kennis kunt maken met uiteenlopende culturen, zoals die van de Kuna bevolking die nog altijd volgens de antieke traditie leven en traditionele kleding dragen, óók wanneer zij een bezoek brengen aan de hoofdstad Panama City. In de Panamese strandvakantieoorden zoals de eilandengroep Bocas del Toro is de sfeer ‘easy’, typisch Caribisch. U vindt er prachtige, nagenoeg verlaten stranden, mooie baaien, fraaie snorkelplekken en uitdagende surfzones. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Panama.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Leren over verschillende culturen
  • Bijzonder verblijven
  • Strandmogelijkheden
  • Veel avontuur
  • Veilige bestemming
  • Rechtstreeks vluchten
Meer ervaringen

Klantervaringen

Contactverzoek Panama

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Panama reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

'Met onze twee kids was dit een perfecte bestemming om de wat kortere meivakantie door te brengen’

De oprichter van Travelnauts, David, reisde in de meivakantie samen met zijn gezin af naar Panama.

De directe vlucht van een kleine 10 uur bracht ons naar een stad vol verrassingen, Panama City. Van de ene kant was Panama City een prachtig/authentiek en traditionele stad en aan de andere kant waren er wijken met de allure van Dubai. Erg mooi om te zien. Drie volle dagen slenteren door de stad, wandelen door de nabij gelegen jungle, fietsen, Panama kanaal en zwemmen. Hierna vlogen we naar David om van daaruit door te gaan naar Boquete met de koffieplantages, watervallen, rivieren en beekjes. Doordat Boquete hoger gelegen is, was het een heerlijke verkoeling na de warme stad.

Hierna zijn we naar Isla Palenque vertrokken voor een paar dagen heerlijk aan het strand. Het hotel, bestaande uit prachtige kamers direct aan zee, met zwembad en geweldige keuken was een super ervaring.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Panama

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.