Kindvriendelijke reizen van 4-7 jaar

Je gunt je kind toch de wereld!

Kindvriendelijke reizen van 4-7 jaar

Kindvriendelijke reizen zijn erg leuk om te doen. Vooral als de reizen bijzonder zijn. Reizen met een kleuter is er ook zo één! Kinderen in deze leeftijdscategorie beleven de wereld helemaal op hun eigen manier en dat zorgt voor veel mooie en grappige momenten tijdens een reis door een andere cultuur. Het is vooral belangrijk dat uw kleuter tevreden is, zolang u daarvoor zorgt is het reizen met een kleuter eigenlijk heel makkelijk en kunt u samen volop genieten.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken meestal over een rechtstreekse vlucht. Wij regelen de vliegtuigstoelen en kindermaaltijden aan boord. Het reistempo ligt laag, vaak hoeft u nooit verder dan 3-4 uur rijden en overnacht u minimaal twee nachten op één locatie. In onze reisvoorstellen staan veel leuke tips en activiteiten, waar vanwege het rustige reistempo genoeg tijd voor is om rustig te ondernemen. Wij hebben de beste familiehotels voor u geselecteerd, deze beschikken over ruime familiekamers, meestal een zwembad en eventueel een speeltuin en andere kids faciliteiten. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto met autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten, jetlag en spullen die handig zijn om mee te nemen. Kortom alles om uw reizen met uw kleuter onvergetelijk te maken!

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.

Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen 18-daagse reis

Een familiereis naar Costa Rica met een rustig reistempo. Tijdens deze reis bezoekt u de echte hoogtepunten van het land. Bezoek een schildpaddenstrand, beklim vulkanenen, slingeren door boomtoppen en ga relaxen aan de Pacifische kust. Bekijk deze bijzondere reis naar Costa Rica met kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin Rondreis Azië, Thailand
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin 15-daagse reis

Een korte familiereis naar Thailand. Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk, u bezoekt de echte hoogtepunten van het land. Bekijk deze bijzondere reis naar Thailand met kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand Rondreis Azië, Thailand
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand 20-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Thailand. Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u álle hoogtepunten van dit bijzondere land van de glimlach ontdekt? Dan is deze reis met een rustig tempo absoluut iets voor u. Wacht niet langer, bezoek het magische Thailand met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis