Kindvriendelijke reizen van 4-7 jaar

Kindvriendelijke reizen zijn erg leuk om te doen. Vooral als de reizen bijzonder zijn. Reizen met een kleuter is er ook zo één! Kinderen in deze leeftijdscategorie beleven de wereld helemaal op hun eigen manier en dat zorgt voor veel mooie en grappige momenten tijdens een reis door een andere cultuur. Het is vooral belangrijk dat uw kleuter tevreden is, zolang u daarvoor zorgt is het reizen met een kleuter eigenlijk heel makkelijk en kunt u samen volop genieten.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken meestal over een rechtstreekse vlucht. Wij regelen de vliegtuigstoelen en kindermaaltijden aan boord. Het reistempo ligt laag, vaak hoeft u nooit verder dan 3-4 uur rijden en overnacht u minimaal twee nachten op één locatie. In onze reisvoorstellen staan veel leuke tips en activiteiten, waar vanwege het rustige reistempo genoeg tijd voor is om rustig te ondernemen. Wij hebben de beste familiehotels voor u geselecteerd, deze beschikken over ruime familiekamers, meestal een zwembad en eventueel een speeltuin en andere kids faciliteiten. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto met autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten, jetlag en spullen die handig zijn om mee te nemen. Kortom alles om uw reizen met uw kleuter onvergetelijk te maken!

Bekijk meer reizen

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.