Je gunt je kind toch de wereld!

Reizen met kinderen van 8-11 jaar

Rondreis met kinderen in deze leeftijdscategorie zijn meestal al gewend aan (verre) vakanties. Ze zijn bewust dat ze op reis gaan en kijken daar ook enorm naar uit. De voorpret is daarom ook al heel leuk. Wij raden aan uw kinderen voor te bereiden op de reis, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht. Het reistempo ligt over het algemeen laag, vaak hoeft u nooit verder dan 3-4 uur rijden. Met een uitzondering hier en daar overnacht u minimaal twee nachten op één locatie. Kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen bijna altijd meedoen aan alle activiteiten in onze reisvoorstellen. Wij hebben de beste familiehotels voor u geselecteerd, deze beschikken over ruime familiekamers, meestal een zwembad en eventueel een speeltuin en andere kids faciliteiten. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.