Reizen met kinderen van 8 t/m 11 jaar

Boek een heerlijke reis met jullie gezin bij Travelnauts! Een rondreis met kinderen van 8 t/m 11 jaar kent weinig grenzen. In deze leeftijdscategorie zijn de kinderen meestal al gewend aan (verre) vakanties. Ze zijn bewust dat ze op reis gaan en kijken daar ook enorm naar uit. De voorpret is daarom ook onderdeel van jullie familie avontuur. Toch raden wij wel aan om jullie kinderen maximaal voor te bereiden op een verre of lange rondreis, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Onze familiereizen voor gezinnen met kinderen tussen de 8 en 11 jaar beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht. Het reistempo ligt over het algemeen laag, vaak hoef je nooit verder dan 3-4 uur rijden. Met een uitzondering hier en daar overnachten jullie minimaal twee nachten op één locatie. Kinderen tussen de 8 en 11 jaar kunnen bijna altijd meedoen aan alle activiteiten in onze reisvoorstel. Wij selecteren de beste familiehotels voor jullie, deze beschikken veelal over ruime familiekamers, een zwembad en eventueel een speeltuin en andere kinderfaciliteiten. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto. Ook adviseren wij jullie graag hoe je het best om kunt gaan met de lange vluchten.

Onze reizen geschikt voor kinderen van 8 tot 11 jaar oud

Travelnauts wordt door haar reizigers met hoge cijfers geprijsd op het gebied van kindvriendelijkheid en dat is geen toeval! Ervaar de overvloed aan buitenactiviteiten, maatwerk mogelijkheden en bezienswaardigheden die de rondreizen voor gezinnen met kinderen tussen de 8 en 11 te bieden hebben. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat de bestemmingen speciaal zijn geselecteerd met het oog op de behoeften van kinderen, waardoor de reis voor zowel ouders als kinderen gemakkelijker en plezieriger wordt. Dat is een geruststellende gedachte voor ouders die een rondreis willen gaan met hun kinderen!

Bekijk meer reizen