020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Sri Lanka

Je gunt je kind toch de wereld!

Sri Lanka als familie reis, een ‘Gezegend Eiland'

Zelden is een treffender naam voor een land bedacht; ‘Gezegend Eiland’ is de letterlijke vertaling van Sri Lanka. Alles wat een vakantie compleet maakt is hier voor handen. De eeuwenoude boeddhistische cultuur heeft indrukwekkende overblijfselen nagelaten en ook de vroegere aanwezigheid van de Engelsen en de Nederlanders is nog zichtbaar. Het landschap is zeer gevarieerd, met wuivende palmbossen en in het heuvelachtige binnenland uitgestrekte theeplantages. De exotische flora maakt een geweldige indruk en in natuurreservaten kunt u het tropische wildleven aanschouwen. Dit boeiende geheel met zijn uiterst vriendelijke bevolking wordt omzoomd door soms kilometerslange stranden waarop het heerlijk toeven is. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Sri Lanka.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Reizen met gids/chauffeur
  • Koningssteden
  • Wilde dieren spotten
  • Vele activiteiten
  • Mooie strandverblijven
  • Relatief korte afstanden
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Sri Lanka

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Sri Lanka reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

'Sri Lanka is een van de meest bijzondere bestemmingen waar ik ben geweest'

Gezinsreizen expert Samantha over Sri Lanka:

“Sri Lanka, oftewel het voormalige Ceylon, heeft een rijke historie en wordt gezien als een parel in de Indische Oceaan. Een waar tropisch paradijs.

De afwisseling is enorm: uitgestrekte zandstranden met kokospalmen langs de oceaan, mooie hotels, vissersdorpen, thee-, bananen-, en rubberplantages, safari’s, jungletochten, botanische tuinen, bergen en watervallen. Daarbij is de lokale bevolking één van de vriendelijkste die ik tijdens mijn reizen mee heb gemaakt.

Door het politieke verleden wordt Sri Lanka vaak over het hoofd gezien als potentiële vakantiebestemming. Daar mag best verandering in komen; ontdekkingsreiziger Marco Polo noemde het land niet voor niets het mooiste eiland op aarde. Ik ben het roerend met hem eens!”

Benieuwd naar de meest indrukwekkende natuurparken van Sri Lanka, lees hier onze blog.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Sri Lanka

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.