020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Instagram

Sprak een van onze posts over familiereizen je aan en wil je meer weten? Klik dan op de bijbehorende afbeelding, dan kom je direct op de juiste pagina terecht. Onder de afbeeldingen kom je meer te weten over Travelnauts.

 

 

Bijzondere reizen met kinderen

Bij Travelnauts zijn we gespecialiseerd in bijzondere reizen met kinderen. Een Travelnaut reist, met de perfecte voorbereiding, de wereld over en ontdekt de meest bijzondere bestemmingen, net zoals een astronaut dat in de ruimte doet. Wil je de liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met jouw kinderen delen? Dat is precies wat wij mogelijk willen maken voor ouders met kinderen. Zowel binnen als buiten Europa.

Onze gezinsreizenexperts zijn ervaren, bereisd en enthousiast. Met passie stellen zij vrijblijvend een compleet reisvoorstel samen die past bij de wensen en ideeën van jou en je kinderen. Ook als jullie zelf al een reis in gedachten hebben, kan je altijd met ons overleggen. We delen graag de leukste tips, dus neem gerust contact met ons op.

Onze familiereizen

Bekijk alle reizen
Bekijk alle reizen

Waarom kiezen jullie voor Travelnauts

  • Bijzondere familiereizen op maat; van A tot Z verzorgd
  • Persoonlijke aandacht voor jou en je kinderen
  • Verrassende tips van gezinsreizenexperts
  • Unieke ervaringen voor iedere leeftijd
  • Gezinsvriendelijke verblijven tijdens de reis
  • Flexibiliteit en maximale zekerheid
  • Duizenden tevreden gezinnen gingen jullie voor
  • 24/7 bereikbaar tijdens jullie reis

19-08-2021

'Allemaal perfect geregeld!'

Heel erg goed geregeld allemaal. Ook contact tijdens onze reis. Erg betrokken en je hoeft je nergens zorgen over te maken. De reis samen uitgestippeld met goed tips en mooie locaties. Chapeau voor travelnauts team!

Michiel en Ellen

08-08-2022

'Ontzettend fijne organisatie'

Ik zou Travelnauts zeker aanbevelen! Vanaf de oriëntatie fase tot ook tijdens de reis zelf zijn de medewerkers van Travelnauts heel meedenkend en behulpzaam geweest. Ik had altijd het gevoel dat ik de vragen die ik had kon stellen. Mooi voorstel vooraf gedaan met nog veel ruimte om te kiezen en het echt op maat te maken. Kortom; ontzettend fijne organisatie!

Mascha Braak

01-08-2022

'Goede ideeën en eerlijk advies'

Zeer netjes geholpen, goede ideeën en eerlijk advies.

Luuk van Dorth

Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.