Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Met de kerstvakantie naar Namibië

Nieuwsbrief: 05-05-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Met de kerstvakantie met uw gezin naar Namibië? Wilt u kennismaken met dit avontuurlijke land waar prachtige woestijnlandschappen worden afgewisseld met wildparken, niet-alledaagse activiteiten en bijzondere nomadische stammen? Dit is uw kans! Travelnauts heeft nog beschikbaarheid in de kerstvakantie! Dit kan eventueel ook per 4×4 camper. Hieronder vindt u een aantal van onze suggesties;

Wonderschoon en avontuurlijk Namibië

Zoekt u een fantastische vakantiebestemming om te overwinteren? Speciaal voor de natuur en dierenliefhebbers heeft Travelnauts deze bijzondere reis samengesteld. U verkent met de huurauto de mooiste plekken van het land. Zo brengt u een bezoek aan de rode duinen van de Sossusvlei, het ruige woestijnlandschap in Damaraland en natuurlijk dieren spotten in het bekende Etosha National Park. Gedurende deze reis overnacht u in de betere lodges en doet u leuke ‘farm houses/guest houses’ aan. Is uw gezin avontuurlijk ingesteld en wilt u nog lang kunnen napraten over een veelzijdige reis? Dan is Namibië een bestemming voor u.

Bekijk deze bijzondere reis.

Namibië per 4×4 camper

De perfecte manier van reizen door Namibië: ontdek dit prachtige land per stoere 4×4 camper! Eindeloze routes door de woestijn, langs de ruige kust, via verschillende stammen en natuurlijk de Big Five. Dieren spotten vanuit uw eigen ‘huis op wielen’ en in slaap vallen met dierengeluiden op de achtergrond.. wie wil dat nou niet? Een camperreis biedt uw gezin vrijheid. Uiteraard ontvangt u van ons een leuke routesuggestie en organiseren wij indien gewenst de campings. Vraag ons nu naar de mogelijkheden.

Bekijk deze bijzondere reis.

Foto van de maand: April

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

Deze week geen foto van de maand maar een filmpje van de maand. Familie van Lotringen maakte dit filmpje van Lombard Street in San Francisco, naast de bijzondere weg naar beneden is het uitzicht over de stad adembenemend!