Bijzondere verblijven in Canada

Je gunt je kind toch de wereld!

Bijzondere verblijven in Canada

Uw reis naar Canada nog specialer maken? Kies er dan voor om een bijzonder verblijf toe te voegen aan de reis. In zowel het oosten als het westen van Canada hebben wij een aantal heel bijzondere verblijfslocaties in het aanbod. Wij hebben de leukste verblijven voor gezinnen met kinderen in deze blog op een rij gezet.

Fairmont Chateau Lake Louise

Deze ‘diamant in de wildernis’ is prachtig gelegen, als enige hotel direct aan Lake Louise. U heeft hier een fantastisch uitzicht op het fraaie meer, ingeklemd tussen de met sneeuw bedekte bergtoppen. Diverse paden bieden de mogelijkheid tot het maken van mooie wandeltochten en kano’s dagen u uit om het meer op te gaan.

 

Spring Lake Ranch

De Spring Lake Ranch ligt in een prachtige omgeving op enige afstand van de bewoonde wereld. Deze ranch wordt gerund door een vriendelijk stel dat de ranch in de jaren 80 kocht. Tijdens het verblijf kunt u verschillende paardrijtochten maken samen met een gids of de omgeving ontdekken per waterfiets of kano. Maak samen met de kinderen een echte huifkarrentocht door de bossen!

Houd er rekening mee dat het in Canada voor kinderen onder de 8 jaar niet is toegestaan paardrijtochten te maken.

Knight Inlet Lodge

Vanuit Campbell River wordt u opgehaald en per watervliegtuig naar de Knight Inlet Lodge gebracht. Eenmaal aangekomen in Knight Inlet wordt u hartelijk ontvangen en is er een moment om alle spullen te installeren op de kamer. Daarna volgt een briefing over het programma. In de middag en namiddag gaat u per boottocht op pad om de eerste beren te spotten.

Canopée Lit

Gelegen aan het Saguenay Fjord in een bosrijke omgeving verblijft u in comfortabele boomhutten. Een erg leuke locatie en een uniek verblijf voor gezinnen met kinderen! In de omgeving zijn veel activiteiten mogelijk, zoals vissen, kanoën, walvissen spotten en wandelen. Naast de boomhutten zijn er bij Canopée Lit tevens ‘bubbels’ waar u in kunt verblijven. Het volledig transparante dak geeft extra het gevoel dat u midden in de natuur verblijft en ’s nachts kijkt u op de prachtige sterrenhemel.

Ook op reis met kinderen naar Canada? Bekijk al onze familiereizen naar Canada.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de mooiste familiereizen naar Canada en andere bestemmingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwbrief.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.

    

Of maak meteen een afspraak met een reisspecialist!