Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

3x waarom Zuid-Afrika in het najaar!

Zuid-Afrika is het hele jaar door een fantastische bestemming om te bereizen. De seizoenen zijn omgedraaid, daarom is de Nederlandse winter een fijne periode om Zuid-Afrika te bezoeken. Samen met uw kinderen volop genieten van de mooie natuur en omdat het in Zuid-Afrika dan zomer is, kunt u ook heerlijk op het strand genieten.

Veel jonge dieren in het Krugerpark

Hoewel u in het Krugerpark het hele jaar door de Big Five kan spotten, heeft u in de wintermaanden ook een grote kans om veel jonge dieren te zien. Wat dacht u van kleine olifanten? Leeuwen welpjes? Of baby zebra’s? En ook voor de kinderen is het ontzettend leuk om ook de jonge dieren in hun natuurlijk omgeving te zien.

Beste reistijd voor een strand afsluit

Of u nu een rondreis heeft gemaakt langs de Tuinroute (Kaapstad – Port Elizabeth) of de Panorama route in de buurt van het Krugerpark, in december kunt u uw indrukwekkende reis heerlijk afsluiten aan het strand. Eindig de reis bijvoorbeeld aan de stranden ten noorden van Durban of in de omgeving van Kaapstad.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door te vliegen naar Mauritius of de Seychellen.

Feestdagen in de zon

Wat is er fijner om in de koude winterdagen even de zon op te zoeken in Zuid-Afrika? Nog leuker is om de kerstdagen en de jaarwisseling te vieren terwijl het heerlijk warm is! In een korte broek de feestdagen door is toch wat iedereen wel een keer wil?! Zorg er dan wel voor dat u op de feestdagen zelf geen reisdag heeft maar in een leuke accommodatie verblijft.

Wilt u een rondreis maken door Zuid-Afrika? Bekijk al onze familiereizen naar Zuid-Afrika.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.