Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Zuid-Afrika – Wat je niet mag missen!

Reisspecialist Ilona:
‘Een verblijf in een private game reserve. U verblijft in een luxere lodge op een groot privé terrein. Tijdens uw verblijf wordt u volledig in de watten gelegd en gaat u 2x per dag op safari door het gebied. De gidsen kennen het gebied op hun duimpje en weten dus precies waar ze op moeten letten. Zo had ik tijdens mij rondreis nog geen leeuwen gezien. Ik heb dit aangegeven bij de gids en zij gingen speciaal voor mij op zoek naar leeuwen!
Walvissen spotten in Hermanus. Zeker de zomer is daar de beste periode voor. De walvissen trekken dan langs de kust en ze zijn vaak zelfs vanaf het vaste land te zien.
De wijk Bo Kaap in Kaapstad. Een erg fotogenieke wijk met veel vrolijk gekleurde huizen.’

Reisspecialist Jolien:
‘ Een verblijf in een Private Game Reserve. Dit zijn vaak iets luxere en kleinschaligere verblijven, waardoor het service niveau een stukje hoger ligt en er meer persoonlijke aandacht is. Daarnaast is het een fantastische ervaring om met een gids in een 4×4 jeep op safari te gaan of een bushwalk te maken!’

Reisspecialist Ingrid:
‘Zuid-Afrika is safari. U kunt op eigen gelegenheid bijvoorbeeld Kruger of Addo in. Fijne is dat u uw eigen tempo kunt bepalen.

Slapen in een Private Game Reserve is een ware must-do. Tijdens dit luxe verblijf wordt u volledig ontzorgd, staan de kinderen centraal en gaat u regelmatig op pad met een ranger. Een fantastische ervaring!’

Ook samen met de kinderen naar dit prachtige land? Bekijk hier alle familiereizen naar Zuid-Afrika.