Amerika met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Amerika met kinderen, een gezinsreis op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Amerika ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Amerika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Amerika met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Amerika met kids

Travelnauts geeft Amerika een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan activiteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden voor de kids van alle leeftijden. Nog twee voordelen: Vele bestemmingen in Amerika zijn non-stop te bereiken en kinderen t/m ca. 16 jaar verblijven veelal gratis in de hotels. Wel zo prettig als u door Amerika met kinderen reist.

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden

Geniet van de afwisseling en diversiteit van de steden aan de oostkust of kies voor de geweldige nationale parken en natuur in het westen van Amerika. Bent u meer een strand en pretparken liefhebber dan is een reis door Florida een perfecte keuze. En dat allemaal met verblijf in comfortabele accommodaties of met uw eigen huis op wielen. De taal en de prima wegen zijn in ieder geval geen barrière. Kortom een reis door Amerika met kinderen is een geweldige ervaring.

De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
New York, watervallen en walvissen in Oost-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, Oost Amerika
New York, watervallen en walvissen in Oost-Amerika 22-daagse reis

Onze mooiste familiereis naar Oost Amerika. Een avontuurlijke reis waarbij u in een rustig tempo alle hoogtepunten ontdekt. U bezoekt waanzinnige steden zoals New York en Washington, maar ook natuur komt tijdens deze reis volop aanbod. Wacht niet langer, bezoek Oost Amerika met uw kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Cowboys en natuur in het wilde westen van Texas Rondreis Noord Amerika, Amerika, Texas
Cowboys en natuur in het wilde westen van Texas 23-daagse reis

Welkom bij onze familiereis naar Texas! Een rondreis door deze zuidelijke cowboy staat in Amerika biedt veel afwisseling tussen steden en natuur, een sterke eigen identiteit en een rustig reistempo. Daarom is deze reis geschikt voor het hele gezin. Bezoek het gezellige Texas met uw kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Grizzly beren, fjorden en goudmijnen in Alaska Rondreis Noord Amerika, Amerika, Alaska
Grizzly beren, fjorden en goudmijnen in Alaska 18-daagse reis

Een prachtige familiereis naar Alaska met een rustig reistempo. Laat u verrassen door de ruige natuur en de wilde dieren. Een reis naar één van de laatste wildernissen om nooit te vergeten. Wacht niet langer en bezoek Alaska met uw kinderen.

€ 3.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis