Autorondreis met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Fly drive met kinderen

Zie hier ons aanbod fly drives of autorondreizen met kinderen ter inspiratie. Of u nu een prachtige route wilt rijden in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika of Afrika, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste autorondreis voor uw gezin samen te stellen. Samen met de kinderen gaat u een nieuw land ontdekken, u bepaalt zelf waar, wanneer en hoe lang u ergens stopt. Wij zorgen ervoor dat de huurauto en ook de route geschikt zijn voor uw gezin en dat u nooit te lang in de auto hoeft te zitten. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Mooie autorondreizen voor families

Zuid-Afrika
Maak kennis met de diversiteit van Zuid-Afrika! Ontdek het bruisende Kaapstad, de prachtige natuur, de mooie stranden en natuurlijk het spectaculaire wildlife in het Kruger National Park.

West-Amerika
Het westen van Amerika staat bekend om de afwisseling tussen grote steden en prachtige natuurparken. Tijdens de populaire autoroute van San Francisco naar Los Angeles rijdt u langs Yosemite en de Grand Canyon.

Australië
Ga Down Under met het hele gezin en maak een mooie autorondreis door Australië. Of u nu kiest voor een start in Melbourne, Darwin of Sydney, een rondreis door Australië is onvergetelijk!

West-Canada
Een autorondreis door het westen van Canada staat garant voor het ontdekken van de mooiste natuurgebieden die de regio kent. Start bijvoorbeeld in Calgary en rij vervolgens via de Rocky Mountains naar Vancouver.

Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen 18-daagse reis

Een familiereis naar Costa Rica met een rustig reistempo. Tijdens deze reis bezoekt u de echte hoogtepunten van het land. Bezoek een schildpaddenstrand, beklim vulkanenen, slingeren door boomtoppen en ga relaxen aan de Pacifische kust. Bekijk deze bijzondere reis naar Costa Rica met kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis door het ruige westen van Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Familiereis door het ruige westen van Canada 18-daagse reis

Onze mooiste familiereis naar West Canada. Slaap als een heuse cowboy op een ranch, houd een sneeuwbalgevecht op een gletsjer, neem surflessen op Vancouver Island, ga walvissen spotten en kom oog in oog te staan met een bruine beer! Bekijk deze ruige reis naar West Canada met kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, Oost Canada
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada 21-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Oost Canada. Een rondreis door overweldigende natuur waarbij u op één dag zowel beren als walvissen kunt spotten en waarbij wereldse steden en grote watervallen met elkaar worden afgewisseld. Wacht niet langer, bezoek Oost Canada met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis