Je gunt je kind toch de wereld!

Autorondreis met kinderen

Zie hier ons aanbod fly drives of autorondreizen met kinderen ter inspiratie. Of u nu een prachtige route wilt rijden in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika of Afrika, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste autorondreis voor uw gezin samen te stellen. Samen met de kinderen gaat u een nieuw land ontdekken, u bepaalt zelf waar, wanneer en hoe lang u ergens stopt. Wij zorgen ervoor dat de huurauto en ook de route geschikt zijn voor uw gezin en dat u nooit te lang in de auto hoeft te zitten. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Mooie autorondreizen voor families

Zuid-Afrika
Maak kennis met de diversiteit van Zuid-Afrika! Ontdek het bruisende Kaapstad, de prachtige natuur, de mooie stranden en natuurlijk het spectaculaire wildlife in het Kruger National Park.

West-Amerika
Het westen van Amerika staat bekend om de afwisseling tussen grote steden en prachtige natuurparken. Tijdens de populaire autoroute van San Francisco naar Los Angeles rijdt u langs Yosemite en de Grand Canyon.

Australië
Ga Down Under met het hele gezin en maak een mooie autorondreis door Australië. Of u nu kiest voor een start in Melbourne, Darwin of Sydney, een rondreis door Australië is onvergetelijk!

West-Canada
Een autorondreis door het westen van Canada staat garant voor het ontdekken van de mooiste natuurgebieden die de regio kent. Start bijvoorbeeld in Calgary en rij vervolgens via de Rocky Mountains naar Vancouver.