Singapore met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Singapore op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Singapore ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Singapore voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Singapore met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Singapore met kids

Travelnauts geeft Singapore een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vele bezienswaardigheden in deze welvarende en moderne stad, en aan de comfortabele hotels. Daarnaast biedt Singapore heel veel activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: Singapore is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Hypermodern en een smeltkroes van culturen in Singapore

Singapore is een moderne metropool met indrukwekkende wolkenkrabbers, brede boulevards en enorme winkelcentra. Deze westerse sfeer wordt gecombineerd met een oosters tintje in de oude wijken als Chinatown en Little India. Maar u proeft u er ook de sfeer uit lang vervlogen tijden dankzij de overblijfselen uit de Engelse koloniale tijd. Bezoek ook het futuristische park Gardens by the Bay. Of ga naar Sentosa Island, het eiland dat geheel is omgetoverd tot een verzameling van pretparken maar ook een zandstrand heeft. Kortom een veelzijdige stad én land ineen, perfect met kinderen!