020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Costa Rica

Je gunt je kind toch de wereld!

Costa Rica, een reis door de natuur

Een bezoek aan Costa Rica betekent voornamelijk een reis door de natuur. Regenwouden, watervallen, vulkanen en de zeldzame dieren die hier in hun natuurlijke habitat leven maken Costa Rica uniek. Geen land ter wereld heeft zoveel actief beschermde grond per regio. Het is een paradijs voor reizigers die de stress en druk van de moderne wereld even achter zich willen laten. Daarnaast zijn volop mogelijkheden voor outdoor activiteiten en veel prachtige stranden. Costa Rica heeft het allemaal! Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Costa Rica.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van dieren
  • Familiekamers
  • Korte reisafstanden
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

‘Wat ben ik positief verrast over deze bestemming!'

Nicole reisde af naar het avontuurlijke Costa Rica. Hieronder leest u haar ervaring.

Deze zomer kreeg ik de kans om op uitnodiging van het verkeersbureau van Costa Rica om het vliegtuig te pakken en een week in de geweldige land te vertoeven. Met een groep van tien personen hebben wij in acht dagen de Caribische kust van Costa Rica ontdekt.

We begonnen in Tortuguero, wat voor mij en zeker voor vele andere reizigers al het hoogtepunt van de reis was. Wat een prachtige omgeving met een lagune aan de ene kant en het strand aan de andere kant van de lodge. Hier zagen wij in een korte tijd verschillende dieren zoals luiaards, apen, krokodillen en leguanen. Tortuguero is zeker een must-do wanneer u dit land bezoekt. Vervolgens zijn wij door gereden naar Sarapique om een nachtwandeling te maken in een van de vele natuurreservaten die Costa Rica rijk is. Op weg naar Puerto Viejo, maken wij nog een raft excursie. Super toffe ervaring om ook met kinderen te ondernemen. Puerto Viejo was een gezellig plekje om even tot rust te komen. Na Puerto Viejo was het alweer bijna tijd om het vliegtuig terug te nemen naar Nederland.

Ik weet zeker dat ik hier op korte termijn nog een keer naartoe zal gaan om de Pacifische kust te kunnen bezoeken.’

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Costa Rica

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.