020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Florida

Je gunt je kind toch de wereld!

Welkom in Florida, de Sunshine State!

Florida, de Sunshine State, is een waar vakantieparadijs op een 850 kilometer lang schiereiland. De staat wordt omsloten door de warme golfstroom van de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. In dit subtropische gebied schijnt de zon vrijwel het gehele jaar door. U vindt hier prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden en de grootste pretparken ter wereld. Prima wegen, uitstekende hotels en een grote keuze aan uitgaansmogelijkheden staan garant voor een onbezorgde en geslaagde vakantie.Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Wij geven dit cijfer voor
  • Veel ‘pret’parken
  • Zonnige bestemming hele jaar door
  • Spotten van krokodillen
  • Familiekamers
  • Volop strandverblijven
  • Makkelijk te bereizen
  • Veilige bestemming
  • Rechtstreekse vluchten
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Florida

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Florida reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

De 6 leukste activiteiten tijdens een rondreis door Florida met kinderen

Gezinsreizen expert Mandy maakte een rondreis door het zonnige Florida. Deze activiteiten maken uw reis nog een stukje leuker met kinderen.

1. Tarpons voeren op Islamorada
Op diverse plekken op Islamorada (Key West) kunt u tarpons voeren. Dit zijn grote vissen welke maar liefst 2 meter lang kunnen worden. Een aanrader is Robbie’s Marina waar u een emmertje met visjes kunt kopen zodat de kinderen de tarpons kunnen voeren. De ‘silver kings’ springen regelmatig omhoog om de visjes uit de handen eten.

2. Het strand van Bahia Honda State Park
Bahia Honda State Park dé plek waar u met uw kinderen kunt genieten van prachtige stranden, helderblauwe zee en de stralende zon! Bahia Honda State Park heeft een prachtige kustlijn en een strand waar het veilig is voor kinderen om te zwemmen. Bovendien kunt u er een bootje huren, snorkelen en kajakken.

3. De onderwaterwereld van Pennekamp Coral Reef State Park
Het eerste onderwaterpark van Amerika vindt u in het Pennekamp Coral Reef State Park op Key Largo. Tijdens het snorkelen en duiken geniet u van koraalriffen en de standbeelden die hier op de bodem van de zee staan. Daarnaast vindt u er ook prachtige wandelroutes en kunt u mee met een boot met glazen boden om op een heel andere manier de onderwaterwereld te ontdekken.

4. Ontdek de Everglades per airboat
Altijd al willen weten hoe Florida eruit zag voordat het werd ontwikkeld? Breng dan een bezoek aan het Everglades National Park! Een van de beste manieren om de Everglades te ontdekken is per airboat. Een airboat is een moerasboot met een platte bodem en wordt niet aangedreven door een schroef maar met een propeller, boven water zodat de dieren en planten die in het water leven niet geraakt kunnen worden

5. Boardwalk van Big Cypress Visitor Center
Rijdt u vanuit de Florida Keys naar Naples, of vice versa? Dan is de mooiste route door het Everglades / Big Cypress National Park. Maak onderweg een stop bij het Big Cypress Visitor Center en wandel over de boardwalk. Grote kans dat u hier alligators zal spotten!

6. Vertier in Busch Gardens Tampa Bay
In Tampa Bay, circa 270 kilometer ten noorden van Naples, vindt u het familiepark Busch Gardens. Dit familiepark wordt geroemd om zijn vele vertier voor groot en klein. U vindt er een combinatie van pretpark, dierentuin, avonturenpark en nog veel meer! Door de jaren heen zijn er meer attracties rond de dieren en de tropische tuinen gebouwd en kwamen er enkele indrukwekkende achtbanen bij. Voor de allerkleinsten is er Sesamstraat Safari of Fun met attracties en watervertier.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Florida

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.