Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Zuidoost Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Zuidoost Amerika & Texas

Wilt u graag een mooie reis naar Zuidoost Amerika & Texas maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Stad, natuur, cultuur, muziek en cowboy, de ideale familiereis

Het zuidoosten van Amerika is vooral bekend om de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ‘n roll. Het oude Zuiden herleeft in de staten North en South Carolina en langs de Missisippi River, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven. De mysterieuze ‘bayou’s’ (moerassen) rond New Orleans herbergen vele legendes. In de vele restaurants in de stad kunt u genieten van de heerlijke cajun-gerechten. Het zuidoosten van Amerika is een vakantie op zich waard.

Na eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting het zuiden en het westen. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen wekte grote bewondering. Op Alaska na is Texas de grootste staat van de Verenigde Staten. Het is één van de meest interessante staten waar natuurgebieden zich afwisselen met grote steden. Cowboys met hoge hoeden zijn al lange tijd het symbool van deze staat. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Wij geven dit cijfer voor
  • Veel variatie
  • Swingende staten
  • Vele bruisende steden
  • Coca-Cola & Elvis Presley
  • Uitgestrekte vlaktes in Texas
  • Cowboys in Texas
  • Familiekamers
  • Rechtstreekse vluchten
Lees meer blogs

Zuidoost Amerika reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Zuidoost Amerika

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Zuidoost Amerika reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Zuidoost Amerika & Texas

Bekijk alle reizen

Download Zuidoost Amerika & Texas reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Zuidoost Amerika & Texas allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder