Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Zuidoost-Amerika & Texas

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Zuidoost-Amerika & Texas: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar Zuidoost-Amerika & Texas maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Het zuidoosten van Amerika is vooral bekend om de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ‘n roll. Het oude Zuiden herleeft in de staten North en South Carolina en langs de Missisippi River, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven. De mysterieuze ‘bayou’s’ (moerassen) rond New Orleans herbergen vele legendes. In de vele restaurants in de stad kunt u genieten van de heerlijke cajun-gerechten. Het zuidoosten van Amerika is een vakantie op zich waard.

Na eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting het zuiden en het westen. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen wekte grote bewondering. Op Alaska na is Texas de grootste staat van de Verenigde Staten. Het is een van de meest interessante staten waar natuurgebieden zich afwisselen met grote steden. Cowboys met hoge hoeden zijn al lange tijd het symbool van deze staat. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Onze kindvriendelijke beoordeling
Wij geven dit cijfer voor:
  • Veel variatie
  • Swingende staten
  • Vele bruisende steden
  • Coca-Cola & Elvis Presley
  • Uitgestrekte vlaktes in Texas
  • Cowboys in Texas
  • Familiekamers
  • Rechtstreekse vluchten

Sfeerimpressie familiereis Zuidoost-Amerika & Texas

Download Zuidoost-Amerika & Texas reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Zuidoost-Amerika & Texas allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Zuidoost-Amerika reisblogs

Lees meer blogs

Onze familiereizen naar Zuidoost-Amerika & Texas

Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.