Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Camper ophalen in Amerika of Canada, hoe werkt dit nu eigenlijk?!

Travelnauts adviseert altijd de camper zo vroeg mogelijk op te halen en u zo goed mogelijk voor te bereiden. Is er een App van de desbetreffende verhuurmaatschappij? Wij adviseren u even in de Store te kijken op uw telefoon en deze te downloaden. Zijn er YouTube filmpjes van de verhuurmaatschappij? Dan is het altijd handig om deze van te voren thuis te bekijken. Er zijn verschillende reisspecialisten die reeds een camperreis hebben gemaakt en hier verschillende ervaringen mee hebben.

Reisspecialist Jessica heeft voor u de tijd behouden hoelang het camper ophalen nu ongeveer duurt.

Ophaaldag;
10.00 uur ; We stappen in de taxi.

10.45 uur; Een verhuurstation ligt altijd wat buiten de stad, dus de rit duurt altijd wat langer. We komen nu aan bij het verhuurstation, het is even de koffers uitladen en naar de ingang lopen.

11.00 uur; We kunnen ons aanmelding bij de medewerker aan de balie en het papierwerk invullen.

11.30 uur; We hebben thuis al het instructie filmpje bekeken via YouTube, dus gelukkig hoeven wij niet eerst in een aparte ruimte de instructievideo te bekijken. Daarom worden we na even wachten meteen meegenomen naar de camper en krijgen we de uitleg.

12.30 uur; Na zelf nog een rondje om de camper te hebben gewandeld, de koffer stabiel in de camper te hebben neergelegd (we pakken ze pas uit op de camping anders duurt het te lang), rijden we weg.

13.00 uur; We hebben natuurlijk totaal geen kampeer producten dus moeten we eerst naar de Walmart, om wat producten in de slaan. Daarnaast zitten niet alle tanken even vol van de campers en dus moeten we ook nog even tanken.

14.30 uur; De boodschappen zijn gedaan (we hielden het tempo hoog), dus besluiten we ook nog even te lunchen. Vervolgens rijden we door naar de eerste camping.

Zoals u hierboven ziet kost de camper ophalen behoorlijk wat tijd. Onze gouden tip is dan ook haal altijd de camper zo vroeg mogelijk op! Daarnaast kan het nooit kwaad om de eerste campsite te reserveren en deze niet te ver zoeken van het verhuurstation.

 

Staat een camperreis ook al zo lang op uw verlanglijstje? De tarieven voor 2020 zijn al beschikbaar. Vraag hier uw reisvoorstel aan.