Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Met Travelnauts naar Australië

Nieuwsbrief: 10-03-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Met uw gezin “down under” naar Australië? Travelnauts maakt het mogelijk! Naar wereldsteden zoals Sydney en Melbourne, maar ook naar het bijzondere rode centrum met Uluru en de uitgestrekte outback, het tropische groene noorden met bijzondere dieren en prachtige jungle. Uiteraard zien uw kinderen overal rondspringende kangoeroes. Vergeet ook niet de highlights zoals Fraser Island, Whitsundays Islands en het Great Barrier Reef. Australië is verslavend mooi! Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Oost-Australië: Sydney, regenwoud en strand

U start de reis in wereldstad Sydney en volgt daarna de prachtige kustlijn met witte stranden en baaitjes, hoe verder u naar het noorden reist hoe groener het wordt. Spot walvissen bij Hervey Bay, ontdek per 4×4 huurauto de stranden van Fraser Island, maak een zeiltocht langs parelwitte stranden van de Whitsundays, wandel door een van de oudste regenwouden ter wereld het Daintree National Park en uiteraard kan bezoek aan Great Barrier Reef niet ontbreken. Kortom; een indrukwekkende gezinsvakantie, geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden!

Bekijk deze bijzondere reis.

Ontdek Australië per camper

‘Down under’ met een camper door het weidse Australië… wie droomt daar nou niet van? Samen met uw gezin de ruige outback in, de prachtige oostkust of het onbekende west-Australië door crossen en de dag natuurlijk afsluiten met een echte Australische ‘barbie’. ‘No worries!’ Travelnauts neemt graag uw reiswensen met u door en adviseert u over de camper die het best bij uw gezin past. We verzorgen ook de vluchten, eventuele hotelovernachtingen en voorzien u van een mooie routesuggestie. Vraagt u hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bekijk deze bijzondere reis.

West-Australië: Een rode outback ervaring

Ga op ontdekkingstocht in het ongerepte West-Australië! Dit deel van het continent is een stuk minder bekend dan het populaire oosten van het land. Rode landschappen, prachtige vergezichten en enorme natuurparken kenmerken dit gebied. U bezoekt de belangrijkste nationale parken, verkent per 4×4 de beroemde en ruwe Gibb River Road (optioneel natuurlijk) en verwerkt alle indrukken aan de prachtige stranden die u tegenkomt tussen Broome en Perth. West-Australië is een ideale bestemming voor de avonturier of voor een gezin wat langer de tijd heeft en zo meerdere delen van Australië met elkaar wil combineren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk deze bijzondere reis.

Top 4: Unieke verblijven in Australië

Er zijn zo veel mogelijkheden in dit prachtige land, dat we eigenlijk deze top 4 niet durven te maken, maar we willen u graag iets van de sfeer laten proeven. Kijk daarom even mee naar deze bijzondere en leuke verblijven in Australië:

Lees onze Australië blog over de leukste verblijven.