Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Simone Jansen

Simone werkt sinds 2017 bij Travelnauts en heeft ruime ervaring in de reiswereld. Simone heeft altijd al een passie gehad voor reizen en wist dan ook al snel dat ze wilde gaan werken in de reisbranche. Na een tweejarige studie toeristisch management bij Schoevers, is ze begonnen in 1996 als reisadviseuse en heeft daarna bijna 20 jaar gewerkt in meerdere functies bij Tenzing Travel (het andere label van Travelnauts).

Ze heeft reiservaring over de hele wereld. Een greep uit de verre bestemmingen zijn Thailand, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Mauritius, Zuid-Afrika, Jamaica, Cuba. Simone heeft 2 kinderen en met de kinderen heeft ze al mooie reizen gemaakt in Amerika, Canada, Hongkong, Australië en Namibië. In Europa reist zij met de kinderen ook altijd op de Travelnauts ‘manier’.  Een mooie rondreis met een mix van natuur, steden en natuur. Zo is het voor hele gezin iedere dag weer een feestje.

“Ik maak samen met mijn gezin om de twee jaar een mooie, verre reis. Het andere jaar blijven we in Europa. Mijn top 5 is: Portugal, Italië, Canada, Namibië en Australië. ”Wij zijn echte natuur mensen en houden van actief en avontuurlijk. Maar ik word ook heel blij van een korte stedentrip naar New York. Noord Portugal en Mauritius hebben mij enorm verrast. Mauritius is een heel divers eiland met zowel prachtige stranden maar ook onbeschrijfelijk mooie natuur in het zuiden en zeer kindvriendelijk”.  Noord Portugal is in feite het Toscane van Italië. Prachtige natuur, en sfeervolle steden en nog niet heel toeristisch. “Mijn bucketlist? Ik wil heel graag nog met mijn gezin naar Argentinië, Lapland en Japan”.