Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Simone Jansen

Simone werkt sinds 2017 bij Travelnauts en heeft ruime ervaring in de reiswereld. Simone heeft altijd al een passie gehad voor reizen en wist dan ook al snel dat ze wilde gaan werken in de reisbranche. Na een tweejarige studie toeristisch management bij Schoevers, is ze begonnen in 1996 als reisadviseuse en heeft daarna bijna 20 jaar gewerkt in meerdere functies bij een andere verre reizen reisorganisatie.

Ze heeft reiservaring over de hele wereld. Een greep uit de bestemmingen zijn Thailand, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Mauritius, Zuid-Afrika, Jamaica, Cuba. Simone heeft 2 kinderen en met de kinderen heeft ze al mooie reizen gemaakt in Amerika, Canada, Hongkong, Australië en Namibië.

“Ik maak samen met mijn gezin om de twee jaar een mooie, verre reis. Mijn top 3 is: Canada, Namibië en Australië.” Wij zijn echte natuur mensen en houden van actief en avontuurlijk. Maar ik word ook heel blij van een korte stedentrip naar New York. En Mauritius heeft mij enorm verrast. Wat een divers eiland met zowel prachtige stranden maar ook onbeschrijfelijk mooie natuur in het zuiden en zeer kindvriendelijk”.  “Mijn bucketlist? Ik wil heel graag nog met mijn gezin naar Argentinië, Costa Rica en Japan”.