Met kinderen naar Azië

Je gunt je kind toch de wereld!

Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre gezinsreizen. Tevens zijn wij trotse winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2020 in de categorie “Verre Vakanties”. Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen, en zo uw liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met uw kinderen te delen.

Azië is één van de populairste regio’s als vakantiebestemming onder Nederlandse families. Reizen met kinderen door Azië is samen genieten van bijzondere culturen, eeuwenoude tradities, maar ook ongerepte jungles, zeldzame dieren, zon, zee en prachtige bounty stranden. Een familiereis naar Azië, ongeacht bestemming, is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Denk aan fietstochten, kanovaren, snorkelen, boottochten, vulkanen beklimmen, dieren spotten, rijstvelden fotograferen, tuktuk avonturen en nog veel meer; Azië heeft het allemaal!

Wilt u graag een mooie reis maken met uw gezin, maar u weet nog niet precies welk gedeelte van dit waanzinnige werelddeel u wilt bezoeken?

Wij hebben een top 3 voor u samengesteld:

1. Thailand

Thailand biedt de mogelijkheid om op een zeer aangename en vriendelijke manier het echte Azië met uw kinderen  te leren kennen. Een exotische cultuur en prachtige tempels, indrukwekkende natuur, afwisselend landschap en zon, zee en strand; Thailand verenigt deze elementen moeiteloos. Tussen de dichtbegroeide jungles in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes. Daarnaast biedt dit land vele activiteiten.

Meer Thailand

2. Sri Lanka

Sri Lanka betekent letterlijk ‘Gezegend Eiland’ en hoe treffend is deze naam. De eeuwenoude boeddhistische cultuur heeft indrukwekkende overblijfselen nagelaten en ook de vroegere aanwezigheid van de Engelsen en de Nederlanders is nog zichtbaar. Het landschap is zeer gevarieerd, met wuivende palmbossen en in het heuvelachtige binnenland uitgestrekte theeplantages. De exotische flora maakt een geweldige indruk en in natuurreservaten kunt u het tropische wildleven aanschouwen. Daarnaast is Sri Lanka ook gezegend met een uiterst vriendelijke bevolking en prachtige kilometerslange stranden waarop het heerlijk toeven is met kinderen.

Meer Sri Lanka

Vakantie met Kinderen op reis in Sri Lanka theeplantage
Bali

3. Indonesië

Een archipel van ruim 13.000 eilanden met enorm veel tinten groen, Indonesië is een lust voor het oog. Pruttelende vulkanen, de weelderige tropische flora en hoge bergen worden afgewisseld met uitgestrekte laagvlakten, rijstvelden, ondoordringbare oerwouden en plantages. Indonesië is een land dat iedereen wat te bieden heeft. Cultuur, natuur een smeltkroes van vele stammen of gewoon ontspanning op één van de prachtige stranden, u vindt het in Indonesië. Een grandioos vakantieland dat garant staat voor een fantastische belevenis met de kinderen.

Meer Indonesië

 

Extra: Nog veel meer Azië

Naast deze drie geweldige bestemmingen organiseren wij uiteraard ook familiereizen naar het exotische Maleisië en avontuurlijke Borneo, de bergstammen van Vietnam, de koraaleilandjes van snorkelparadijs de Malediven en nog veel meer. Altijd op een kindvriendelijke manier, dit is altijd het uitgangspunt van alle Travelnauts familiereizen.

Alle bestemmingen

Thailand met kinderen Kleurrijke tempel in Bangkok met kinderen

Nog meer leuke tips:

Uw droomreis nog specialer maken en op zoek naar de leukste tips voor kinderen in Thailand? Lees dan de beste tips van onze reisexperts. Of lees verder over de 10 onvergetelijke ervaringen met de kinderen in Sri Lanka, de beste reisperiode voor Vietnam, de mooiste natuurparken van Sri Lanka, de echte hoogtepunten van Penang in Maleisië of de mooiste stranden van Thailand.

De diveristeit in Azië is echt ongekend!

Waarom kiest u voor een Travelnauts familiereis

  • Op de hoogte van de meest actuele reisadviezen
  • Flexibel (om)boekingsbeleid
  • Verzekerd van repatriëring
  • Bestemming code oranje of rood is recht op restitutie
  • Financiële zekerheid via de SGR en ANVR
  • Bijzondere familiereizen op maat voor elke leeftijd
  • Altijd snel én persoonlijk contact met een expert
  • Elk kind is uniek, wij passen de reis aan op uw gezin
  • Duizenden tevreden gezinnen gingen u voor
Tuktuk in Bangkok

Onze familiereizen naar Azië

Blijf op de hoogte

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Azië? Bekijk al onze familiereizen naar Azië. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

    

Het was een heerlijke vakantie met “eco” en “cultuur” elementen. We hebben enorm veel dieren gezien en diverse culturen ontmoet. De jongens hebben genoten en hebben een ervaring opgedaan die onbetaalbaar is.

Familie Niericker - Justus