De leukste camperroutes met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Leukste reisroutes per camper voor kinderen

Altijd al een camper rondreis willen maken met de kinderen?

In deze top 4 hebben we de mooiste camperroutes uit ons aanbod voor u op een rij gezet. Wist u dat de huurtarieven voor volgend jaar al bekend zijn? Wees er dan snel bij! Hoe eerder u boekt, hoe meer keuze u heeft en bovendien profiteert u van voordelige tarieven.

1. San Francisco – Los Angeles

Het westen van Amerika staat bekend vanwege de diversiteit tussen grote steden en prachtige natuurparken. Juist deze afwisseling maakt dit deel van de Verenigde Staten geschikt voor het hele gezin! Begin uw camper rondreis in San Francisco. Afhankelijk van het aantal reisdagen kunt u de route afleggen naar onder andere Yosemite National Park, Las Vegas, Bryce Canyon, Page, Grand Canyon, San Diego en Los Angeles. Heeft u langer de tijd, overweeg dan ook zeker een bezoek aan Monument Valley, Moab, Canyon de Chelly en Capitol Reef.

Nieuwsgierig naar de campers in ons aanbod? U vindt deze op de Amerika pagina.

2. Calgary – Vancouver

Tijdens een camper rondreis door het westen van Canada komt u langs de mooiste plekjes die de regio te bieden heeft. Kraakheldere meren, beren, walvissen en mooie steden; Canada heeft het allemaal! Begin uw rondreis in Calgary en rijdt richting het westelijk gelegen Vancouver. Onderweg komt u langs plaatsen als het natuurpark Banff,  Jasper en Whistler. Met de ferry maakt u de oversteek naar Vancouver Island waar u geniet van de prachtige natuur en plaatsen als Victoria, Nanaimo en Ucluelet.

De Canada campers uit ons aanbod vindt u op de Canada pagina.

3. Brisbane - Cairns

Altijd al een prachtige rondreis door Australië willen maken? Denk dan vooral aan de regio tussen Brisbane en Cairns. Na een paar overnachtingen in Sydney vliegt u naar Brisbane waar u de camper ophaalt en begint aan uw camper rondreis. Op weg naar het noorden komt u langs de plaatsen Noosa, het prachtige Fraser Island, rijdt u parallel aan de Great Barrier Reef, de Whitsundays en de Atherton Tablelands. Heeft u langer de tijd? Dan is een combinatie met het Zuiden of Nieuws-Zeeland zeker een optie!

Bekijk ons camper aanbod op de Australië pagina.

4. Windhoek – Windhoek

De Big Five spotten vanuit uw 4×4 camper? Het kan tijdens een camper rondreis door Namibië. U begint en eindigt de rondreis in Windhoek waarna u koers zet richting het Ethosa: Namibië meest beroemde wildreservaat. Hier zult u leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en neushoorns spotten. Alles in een rustig reistempo en uiteraard is uw verblijf te verlengen indien u wenst.

Bekijk ons camper aanbod op de Namibië pagina.

Ook op reis met kinderen naar Canada? Bekijk al onze familiereizen naar Canada.

 

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?

‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.