Australië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Australië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Australië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste familiereis naar Australië voor uw gezin samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen met opmerkingen, vragen en aanpassingen. Wij zijn dé expert in reizen naar Australië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

 

Australië met kids

Travelnauts geeft Australië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Australië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Australië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië of Dubai. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Familie reis per camper door Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Familie reis per camper door Australië 28-daagse reis

Ontdek Australië per camper! U deelt zelf uw route en tijd in, blijft gemakkelijk wat langer op een leuke plek en bent enorm flexibel. Al uw spullen gaan mee op reis en u hoeft de koffer maar één keer in en uit te pakken. Reizen per camper is ideaal voor gezinnen. Australië i

Bekijk reis

Bedankt voor het organiseren van deze fantastische reis en ervaring. Wij zullen weer Travelnauts positief binnen onze vriendengroep promoten!! Tot over 2 jaar, dan is hopelijk onze middelste dochter geslaagd en dan willen wij naar Azie (Maleisië, Thailand, Cambodja ….)

Familie van Driel West Amerika