Nieuw-Zeeland met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Nieuw-Zeeland op maat

Zie hier onze familiereizen naar Nieuw-Zeeland ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Nieuw-Zeeland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Nieuw-Zeeland met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Nieuw-Zeeland met kids

Travelnauts geeft Nieuw-Zeeland een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote verscheidenheid aan natuur voor de kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Nieuw-Zeeland veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië of Dubai. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Nieuw-Zeeland, wat een overweldigend natuurschoon

Nieuw-Zeeland biedt zo’n verscheidenheid aan natuur en cultuur dat er heel veel variatie is en u continu wordt verrast.
Op het Noordereiland prachtige stranden, borrelende (en stinkende) mud pools, geisers en warmwaterbronnen en beklim de vulkanen.
Op het Zuidereiland met de voeten in de sneeuw op de gletsjer, spectaculaire berglandschappen en wandelen door het regenwoud.
De reistijd is lang en vanwege het tijdsverschil van 12 uur heeft u een aantal dagen nodig om te acclimatiseren. Maar eenmaal in het ritme dan is het de lange reis meer dan waard. Kinderen willen niet hele dagen in de auto zitten en omdat de afstanden relatief kort zijn, is het heel prettig reizen.

Bergen, gletsjers en Maori's in Nieuw-Zeeland Rondreis Oceanië, Nieuw-Zeeland
Bergen, gletsjers en Maori's in Nieuw-Zeeland 35-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Nieuw-Zeeland. U bezoekt alle hoogtepunten en combineert het mooiste van het Zuidereiland en het beste van het Noordereiland. Een unieke ervaring voor jong en oud. Wacht niet langer en ontdek het mooiste van Nieuw-Zeeland met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper door Nieuw-Zeeland Rondreis Oceanië, Nieuw-Zeeland
Familiereis per camper door Nieuw-Zeeland 29-daagse reis

Een camperreis naar Nieuw-Zeeland is de meest ideale manier om het land te ontdekken! Kamperen en rondreizen door Nieuw-Zeeland is een feest vanwege de prachtige natuur. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Nieuw-Zeeland met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Fjorden, walvissen en het boerderijleven in Nieuw-Zeela... Rondreis Oceanië, Nieuw-Zeeland
Fjorden, walvissen en het boerderijleven in Nieuw-Zeeland 24-daagse reis

Bezoek het geweldige Nieuw-Zeeland met kinderen. Tijdens deze rustige reis bezoekt u het mooiste van het Zuidereiland. Ontdek de overweldigende natuur, ga kanoën in het Abel Tasman park en onderneem stoere actiesporten in Queenstown. Bekijk deze familiereis naar Nieuw-Zeeland.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis