Je gunt je kind toch de wereld!

Oeganda met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Oeganda ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Oeganda voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Oeganda met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Oeganda

Ontdek Oeganda met kids


Voorstel aanvragen

Oeganda met kids

Travelnauts geeft Oeganda een 7 voor kindvriendelijkheid. Oeganda biedt ongerepte natuur, exclusieve lodges en een zeer vriendelijke bevolking. Daarnaast biedt Oeganda een grote variatie aan dieren voor uw kids.
We raden Oeganda aan voor gezinnen met kinderen van ten minste 12 jaar oud. Een voordeel: deze groene parel is een nog onontdekte safaribestemming.

Oeganda staat voor natuur en dieren

Het is voor de meeste mensen vrijwel geheel onbekende bestemming. De natuur in dit Centraal-Afrikaanse land is zeer gevarieerd met bergketens, kratermeren, oude vulkanen, uitgestrekte savannes, meren en rivieren. Er leven vele soorten wilde dieren in Oeganda en het land is rijk aan verschillende vogelsoorten. Maar de belangrijkste reden voor een vakantie met kinderen naar Oeganda is toch wel een zoektocht naar de in het wild levende gorilla’s. Een ontmoeting met deze berggorilla’s is voor vele gezinnen dan ook een ervaring om nooit meer te vergeten.