Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Bijzondere reizen met kinderen

Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in bijzondere reizen met kinderen. Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere reizen te beleven met uw kinderen, en zo uw liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met uw kinderen te delen. Binnen en buiten Europa.

Hier komt ook onze naam vandaan; een Travelnaut reist, met de perfecte voorbereiding, de aarde over en ontdekt bijzondere bestemmingen, net zoals een astronaut dat in de ruimte doet.

Volg ons

De boot niet missen in 2023? Boek op tijd!

Wilt u in 2023 een bijzondere familiereis maken? Wilt u met uw kinderen beren spotten in West-Canada? Een jungletocht maken in Costa Rica? Slapen in een boomhut in Spanje? Of…

Dan hebben we één tip: boek op tijd! Dit jaar waren veel bestemmingen al snel vol. Hierdoor hebben we ook gezinnen moeten teleurstellen; hun droomreis was niet (meer) mogelijk. Die boodschap brengen we natuurlijk liever niet.

Dus wilt u in 2023 de boot niet missen? Bekijk dan nu onze familieavonturen en start de voorpret!

Lees meer over vroeg boeken

Onze populairste bestemmingen

Waarom kiest u voor een Travelnauts familiereis

  • Kleinschalige ervaren organisatie, sinds 2007
  • Bijzondere familiereizen; van A tot Z én op maat
  • Persoonlijke aandacht voor u én de kinderen
  • Verrassende tips van gezinsreizenexperts
  • Unieke ervaringen voor iedere leeftijd
  • Alleen de leuke verrassingen op reis
  • Waardering van onze reizigers: 4,5*
  • Flexibiliteit en maximale zekerheid
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis

Wat vinden onze reizigers?

15-09-2022

'Fantastisch!'

Altijd super mooie reizen met fantastische excursies en overnachtingsplekken, helemaal afgestemd op onze wensen en verwachtingen. We blíjven maar terugkomen bij Travelnauts, er is nog zo veel moois te ontdekken!

Anoniem

08-09-2022

'Familiereis Costa Rica'

We hebben ontzettend fijn contact gehad met Travelnauts! Bij het samenstellen van de reis hebben ze heel goed geluisterd naar onze wensen. We hebben echt een onvergetelijke reis gehad daardoor. De informatie die je vooraf kreeg en de leuke attenties voor de kids waren echt top! We bevelen ze van harte aan!

Ineke

13-01-2022

'Zeer tevreden'

We hebben als gezin meerdere verre reizen via Travelnauts gemaakt en zijn door alle adviseurs altijd heel snel, correct en vriendelijk geholpen en zowel de adviezen als de uiteindelijke reizen waren altijd tot in de puntjes voorbereid. Wij kunnen Travelnauts dus van harte aanbevelen!

Familie Luchjenbroers - Buitink

Laat je inspireren

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.