Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Botswana

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Botswana

Wilt u graag een mooie reis naar Botswana maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Botswana als familiereis, ‘Africa’s shining light’

In het hart van zuidelijk Afrika, ingesloten tussen Namibië, Zuid-Afrika, Zambia en Zimbabwe, ligt Botswana, dat qua oppervlak vrijwel even groot is als Frankrijk. Deze exclusieve en ongerepte bestemming wordt ook wel ‘Africa’s shining light’ genoemd. De grote verscheidenheid aan wild, in combinatie met een vriendelijke en vreedzame bevolking en stabiele democratie biedt u een unieke safaribestemming! In Botswana richt men zich op kwalitatief hoog, maar in volume laag, toerisme. Maar liefst 40% van het land is gereserveerd voor in het wild levende dieren! Hoewel de parken voor iedereen toegankelijk zijn, leeft een groot deel van dit wild in privéconcessies. Zo’n gebied wordt verhuurd aan organisaties die safari’s mogen uitvoeren binnen strikte richtlijnen, zodat er niet te veel toeristen komen en er weinig schade aan de natuur wordt aangericht. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Botswana.

Wij geven dit cijfer voor
  • Veelzijdige bestemming
  • Vriendelijke bevolking
  • Prachtige natuur
  • Wilde dieren spotten
  • Veel avontuur
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Niet teveel toeristen
Lees meer blogs

Botswana reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Botswana

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Botswana reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Botswana

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder