Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familie rondreizen Oostkust Australië

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Oost Australië

Wilt u graag een mooie reis naar Oost Australië maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Rondreis Oostkust Australië: hier vindt u alle typische kleuren

Oostelijk Australië wordt gevormd door de staten New South Wales in het zuidoosten en Queensland in het noordoosten. In New South Wales is Sydney de belangrijkste aanvlieghaven en ongetwijfeld een van de mooiste en gezelligste steden ter wereld. Queensland wordt ook wel de ‘Sunshine State’ van Australië genoemd en terecht want de zon schijnt hier bijna het hele jaar door en zorgt voor een mooi kleurenspel in het landschap. Alle typische kleuren van Australië treft u aan in deze ene staat: de dieprode Outback, het weelderig groene regenwoud, het gouden zand en het blauw van het glinsterende Great Barrier Reef en de vele eilanden voor de kust. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Australië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Relaxte ‘no worries’ sfeer
  • Spotten van dieren
  • Het geweldige Sydney
  • Tropisch regenwoud
  • Veel avontuur
  • Veilige bestemming
  • Fijne strandverblijven
Lees meer blogs

Oost Australië reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Oost Australië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Oost Australië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Oost Australië

Bekijk alle reizen

Download Oost Australië reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Oost Australië allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder