Caribbean met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Caribisch gebied op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar het Caribisch gebied ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in de Caribbean voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar het Caribisch gebied met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Caribbean met kids

Travelnauts geeft de Caribbean een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die het Caribisch gebied te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen te gaan eilandhoppen in de Caribbean, salsa dansen in Cuba of  te ontspannen aan de stranden van Jamaica. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels en de korte reisafstanden zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Salsa, oldtimers en tropische stranden op Cuba Rondreis Caribbean, Cuba
Salsa, oldtimers en tropische stranden op Cuba 16-daagse reis

Een prachtige familiereis naar Cuba. Naast alle highlights krijgt u de kans om bijzondere tripjes te maken, zoals een indianendorp bezoek en eten in huiskamerrestaurantjes bij de ‘locals’. U eindigt deze familiereis in een luxe strandresort. Maak een mooie reis en bezoek Cuba met uw kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Korte familiereis New York en Aruba
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao Rondreis Caribbean, Aruba, Bonaire, Curacao
Eilandhoppen met kids op Aruba, Bonaire en Curaçao 20-daagse reis

Een fijne familiereis naar het Caribisch gebied. U bezoekt de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is ook te passen naar minder eilanden. Natuurlijk is er voor kinderen van alle leeftijden meer dan genoeg te beleven. Wacht niet langer en bezoek de vriendelijke ABC eilanden met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Jungle, fietsen en stranden in Suriname en Curaçao Rondreis Caribbean, Latijns Amerika, Curacao, Sur...
Jungle, fietsen en stranden in Suriname en Curaçao 22-daagse reis

Een familiereis naar Suriname en Curaçao, u gaat fietsen door plantages, slapen in de jungle en schildpadden zoeken. U sluit de reis af met de parelwitte stranden van Curaçao. Een reis met een rustig reistempo, maar wel met alle hoogtepunten. Bekijk deze familiereis naar Suriname en Curaçao.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis