Je gunt je kind toch de wereld!

Strandvakantie met kinderen

Zie hier ons aanbod strandvakanties met kinderen ter inspiratie. Of u nu in luxe wilt baden in resorts op de Malediven, op zoek bent naar een familie appartement op Curaçao of onbekende strandjes wilt gaan ontdekken in Azië, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste strandvakantie voor uw gezin samen te stellen. Samen met de kinderen ontspannen in een fijn resort met zwembad of in een hutje op een verlaten strand? Wij zorgen dat u op de juiste plek terecht komt. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Strandvakantie tips voor families

Ga genieten van de Caribische sferen op de Florida Keys. Deze eilandjes worden door middel van 42 bruggen verbonden met het vaste land. Ook is er genoeg te beleven om deze lange rit nóg leuker te maken. We zetten de 4 leukste tips voor u op een rij. Lees hier verder.

Een rondreis door Thailand afsluiten aan één van de mooiste bounty-stranden die het land rijk is? Travelnauts heeft een aantal mooie stranden in het aanbod. In deze top 4 zetten we de mooiste voor u op een rij. Lees hier verder.

Uiteraard hebben wij nog veel meer tips voor al onze strandvakanties!