Reisverslag familie op reis door Cambodja en Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

Familie Wijfjes in Cambodja en Thailand

met kinderen van 11 en 8 jaar.

Helaas zijn we weer terug, het was véél te kort! Het was weer geweldig.

De vluchten waren allemaal goed, Eva air is zeer prettig, vooral omdat we elite vlogen, wat een ruimte en service! Met Bangkok air naar Cambodja was een leuke ervaring, in een propellorvliegtuig! En Thai Air is gewoon altijd goed!

Bangkok was kort maar krachtig, op die ene dag dat we in Bangkok waren hebben we het grote paleis en de Wat Pho bekeken, was veel op een dag, maar wel geweldig. Ook per tuktuk door Bangkok was een ervaring!

Cambodja was geweldig! Allereerst een compliment voor onze gids en chauffeur, dit waren beide de besten die we ooit gehad hebben! Het hotel was geweldig, alleen was er wat verwarring over de maaltijden, schijnbaar was er aan het hotel niet helemaal goed doorgegeven welke maaltijden (buiten het ontbijt) we in het hotel zouden gebruiken. Maar dit is helemaal opgelost door de gids. De eerste dag naar Angkor Thom was indrukwekkend en geweldig! Grappig was dat we voor Ilse steeds een paspoort moesten meenemen, omdat ze niet geloofden dat ze pas 11 is! Ze is namelijk net zo groot als de gemiddelde volwassen vrouw in Cambodja. Op de 2e dag stond de Roulos group op het programma, ook dit was heel mooi. Op de 3e dag was de fietstocht geweldig, maar het is wennen om in de hitte te fietsen. Angkor en Ta Prhom hebben grote indruk gemaakt. De rit met de ossenwagen was voor de meiden het toppunt van de dag! Les Artisans d’Angkor was erg leuk op de 4e dag, we hebben mooie souvenirs gekocht! Het Cambodian Cultural Village was mooi, maar minder onze smaak, maar dat is uiteraard persoonlijk.

Wel grappig dat wij óók een bezienswaardigheid waren in het park, vooral Charlotte viel op met haar blonde haren en blauwe ogen!

Het is een geweldige vakantie geweest!

Bekijk hier onze reizen naar Cambodja en hier onze reizen naar Thailand. We stellen de reis geheel op maat voor u samen, vraag gerust de combinatiereis Cambodja met Thailand bij ons aan.