Reisverslag Florida en Deep South met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Reisspecialist Mandy in Florida en Deep South

Reiservaring Florida en Deep South met Travelnauts

“Aan het begin van de zomer vloog ik naar Miami waar mijn autorondreis door Florida en de Deep South begon. Naast het witte zandstrand van Miami South Beach bezocht ik ook het knusse Miami Bayside Marketplace! Via de bekende Overseas Highway reed ik vervolgens naar het Key West. U kunt hier genieten van de Caribische sfeer en verschillende excursies ondernemen.

Via de 42 bruggen en het Everglades National Park zette ik vervolgens koers richting Naples. Vanuit Naples heb ik onder ander een fantastische airboat tocht gemaakt door het Everglades National Park, een bezoek gebracht aan het strand van Marco Island en de Everglades Wonder Gardens.

De volgende stop was Crystal River waar mijn focus lag op het zwemmen met zeekoeien. Helaas waren de zeekoeien op dat moment al enige dagen niet gespot waardoor deze trip niet door kon gaan. Vanuit Crystal River kunt u tevens een bezoek brengen aan het overweldigende attractiepark Busch Gardens in Tampa. Dit attractiepark s een combinatie van dierentuin en rollercoasterpark en zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden!

Orlando was mijn volgende bestemming waar ik een bezoek bracht aan Universal Studio’s en natuurlijk Disney World. Een aanrader is om hier meerdere dagen te verblijven om samen met uw kinderen optimaal van de vele attractie- en themaparken te kunnen genieten.

Vervolgens heb ik de Sunshine State ingeruild voor de Deep South en reed ik naar het volgende hoogtepunt; het sfeervolle New Orleans! Hier heb ik genoten van de vele heerlijke creoolse gerechten, het prachtige French Quarter en heb ik een boottocht gemaakt met de Natchez boot over de Mississippi. Ook voor kinderen is er voldoende te zien en doen. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan het Aquarium!

Het laatste hoogtepunt van mijn reis was het gezellige en historische Memphis. Naast het wereldberoemde Graceland heeft Memphis nog veel meer te bieden rondom de muziekgeschiedenis. Zo bezocht ik naast Graceland ook het Rock ’n Soul Museum en B.B. Kings Blues Club. Brengt u vooral ’s avonds een bezoek aan Beale Street!”