Ervaring: Australië

Je gunt je kind toch de wereld!

Familie in Australië

Beste Bart,

We zijn inderdaad gisterochtend weer thuis gekomen na een fantastische reis. Tijdens de reis had ik al een paar keer bedacht om je sowieso even te mailen: we hebben er enorm van genoten en zijn erg blij met alle voorstellen die je hebt gedaan. Het was een perfecte mix van locaties, de hotels waren over het algemeen helemaal prima, super fijn dat je overal geregeld had dat we separate bedden hadden, kortom: helemaal fantastisch. Ik wilde je bedanken voor al je tips en de perfecte voorstellen die je hebt gedaan!!!

Inderdaad zijn er een paar leerpuntjes. Beslist geen kritiek! Maar wellicht handig voor je om een volgende keer rekening mee te houden. Ik zal hieronder een aantal weergeven:

 

Niet (heel erg) bevallen:

 

Wel heel erg bevallen:

 

Extra tips/aanraders:

Voor eventueel beeldmateriaal: check het Instagram account van mijn zoon: hij heeft veel foto’s geplaatst: @guusl. Hij geeft ook aan het niet erg te vinden wanneer je hem een berichtje stuurt met eventuele vragen.

Nogmaals: heel hartelijk dank voor het georganiseer en alle goede tips. De volgende keer weten we Travel Nauts zeker weer te vinden!