Reisverslag familie op reis door Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

Familie ervaringen op reis door Nieuw-Zeeland

met kinderen van 4 en 8 jaar

Allereerst wil ik jullie allen heel hartelijk bedanken voor de perfecte organisatie. Het was echt subliem. We hadden hele goede vluchten met Singapore Airlines.

Ook de ontvangst in Auckland vervoer en documentatie van jullie agent in Nieuw-Zeeland was prima. Daar stond bij de info dat we de auto gewoon op de ferry terminal in Wellington konden achterlaten en de sleutels in de bus gooien, was wel zo gemakkelijk. En vooral omdat toen we incheckten de boot gecanceld was en we 2 km verderop naar een andere terminal moesten, konden we weer gewoon met de auto doen.

Op het Noordereiland waren de geisers in Rotorua, de Jan van Gentenkolonie bij Napier wel highlights, vooral ook de tocht ernaar toe was  prachtig. Helaas in Rotorua en Wellinton veel regen, waardoor we op de ferry niets konden zien van de fjorden! We hebben ook  veel regen gehad  vooral op het Zuidereiland. We zaten in Abel Tasman park met de aardbeving, was wel even schrikken, maar toen we vanuit Nederland hoorden dat het 100 km verder op was, waren we weer gerustgesteld. Het nieuws was in Nederland eerder op tv dan in Nieuw-Zeeland. We hebben verder geen last gehad van weg onderbrekingen etc.  Op het Zuidereiland waren de tochten naar en bij de gletsjers prachtig en ook Lake Wanaka en Tekapo waren hoogte punten. Maar ook de Doubtful Sound waren schitterend. Eigenlijk was alles mooi. De enige locatie waar we het verblijf wat minder vonden was in het Treehouse. We zaten beneden met een enorm afdak voor de auto’s voor ons raam. Binnen was het verder ok.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Nieuw-Zeeland.