Ervaring: Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

Ronny, Maike, Kristof, Kathleen en Chiel in Thailand

Hallo Jessica, Wendy,
We hebben een fantastische vakantie gehad waar we nog dikwijls aan zullen terug denken. Ik ga proberen in het kort te vertellen want we hebben zoveel indrukken opgedaan.
De vluchten zijn allemaal zeer goed verlopen, geen vertragingen gehad.
De hotels waren allemaal super👍 Waar het Floathouse er bovenuit sprong. Wat een service hebben we daar gehad, geweldig. We hebben 3 dagen een privé gids gehad daar, een geweldige vriendelijke man die zeer goed Engels sprak en overal met ons naartoe ging en alle mooiste plekjes liet zien. We hebben daar nog een extra optie gedaan naar de Erawan watervallen, geweldig een echte aanrader.
De treinrit op onze laatste dag hier hebben we toch nog kunnen doen, was heel leuk😀
Dit hotel en de excursies die we daar gedaan hebben kan ik iedereen aanbevelen, geweldig.
In Bangkok hebben we nog een prive excursie gedaan naar de floating markt, het Grand Palace en de liggende Budha, was ook geweldig leuk.
We hebben er ook de fietstocht van 3 uur gedaan met Co van Kessel, was ook super leuk.
Elephant Hills was ook heel leuk,vooral voor Chiel. Prachtige natuur en een zeer leuke gids. De tenten waren heel comfortabel en alles was er wat je nodig hebt.De service was daar ook top en de excursies daar waren ook heel goed.
We hebben van ons vrij dagje erg genoten in het holliday inn resort, kan dit iedereen aanbevelen tijdens een rondreis een rustpauze inlassen.
Ons laatste hotel in Phuket was ook zeer goed, heel kindvriendelijk en super fijne kamers. Dit was pure luxe zowel voor kinderen als volwassenen, enkel genieten. Fantastisch ontbijt, met zicht op zee en bijna op het strand, lekker buiten ontbijten was zalig.
De mensen van Asian Trails hebben de transfers heel goed georganiseerd, waren altijd perfect op tijd nooit te laat, hielden ons perfect op de hoogte van alles, top 👍
Denk dat ik nu een beetje in het kort heb uitgelegd want kan nog wel een tijdje doorgaan 😜
Kortom een SUPER vakantie die SUPER georganiseerd was, alles zat zeer goed in elkaar.
Foto’s volgen nog maar we hebben er zoveel gemaakt dat we alles nog moeten sorteren😃
Een grote dankjewel naar jullie gehele team, jullie zijn geweldig, dit was voor ons de beste vakantie ooit, zo goed als alles geregeld was, top ,top, top 👍👍👍
Groetjes vanuit België,
Ronny, Maike, Kristof, Kathleen en de kleine Chiel die ook geweldig heeft genoten!!