Met kinderen naar Canada

Je gunt je kind toch de wereld!

Met Travelnauts naar Canada

Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre gezinsreizen. Tevens zijn wij trotse winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2020 in de categorie Verre Vakanties. Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen, en zo uw liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met uw kinderen te delen.

Canada is één van de populairste bestemmingen onder Nederlandse families. Prachtige natuur, kraakheldere meren, beren en walvissen spotten en mooie steden; Canada heeft het allemaal! Een vakantie in Canada staat vaak in het teken van de grootse natuur. U vindt er een verscheidenheid aan landschappen en steden die zijn weerga niet kent. Canada heeft 30 miljoen inwoners en is het op twee na grootste land ter wereld. Gezellige steden, mooie natuur, wilde dieren en volop mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Het sleutelwoord in Canada is Avontuur met een hoofdletter A!

Bekijk alle familiereizen naar Canada of lees meer over de leukste tips voor kinderen in Canada.

Canada reisinspiratie voor families

Wilt u graag een mooie reis maken met uw gezin, maar u weet nog niet precies welk gedeelte van dit waanzinnige land u wilt bezoeken? Laat u inspireren door de verhalen en ervaringen van onze klanten op onze inspiratiepagina’s voor Oost-Canada en West-Canada

Uw reis naar Canada nog specialer maken? Kies er dan voor om een bijzonder verblijf toe te voegen aan de reis. In zowel het oosten als het westen van Canada hebben wij een aantal bijzondere verblijfslocaties in het aanbod. Ook heel erg leuk is een overnachting op een stoere ranch met veel kindvriendelijke activiteiten.

Canada staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en wilde dieren. Tijdens een rondreis door het oosten of westen zult u ongetwijfeld veel moois tegenkomen. We hebben de vijf mooiste natuurgebieden voor u op een rij gezet. Ook kunt u meer lezen over de ‘Big 4’ van West-Canada.

Bent u op zoek naar informatie over een camperreis door Canada?  We werken samen met verschillende camperverhuurders en uiteraard selecteren wij campers die geschikt zijn voor families. Ook ontvangt u van ons een leuke en kindvriendelijke routesuggestie. Bent u een wintersport liefhebber? Lees dan snel verder over de top 4 redenen om voor in wintersportvakantie in Canada te kiezen!

Waarom kiest u voor een Travelnauts familiereis

– Flexibel (om)boekingsbeleid
– Verzekerd van repatriëring
– Financiële zekerheid via SGR en ANVR
– Bijzonder familiereizen op maat voor elke leeftijd
– Altijd snel én persoonlijk contact met een expert
– Elk kind is uniek, wij passen de reis aan op uw gezin
– U ontvangt een uitgebreid reisvoorstel
– Wij verrassen zowel kinderen als de ouders
– Wij ontzorgen zodat u echt vakantie kunt vieren
– Duizenden tevreden gezinnen gingen u voor

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de mooiste familiereizen naar Canada en andere bestemmingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwbrief.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.

    

Of maak meteen een afspraak met een reisspecialist!

Wij hebben een prachtige vakantie gehad in Canada. Alles is supervlot gelopen en ook alles was heel goed geregeld. Bedankt voor de goede organisatie!

Familie Maloens