Reisverslag familie op Cruise vanaf Florida

Je gunt je kind toch de wereld!

Meneer en mevrouw de Vogel op Caribische Cruise

De vakantie was wederom formidabel.

Op Miami airport aangekomen hebben we ongeveer een half uurtje staan wachten op de bus van Red Roof Inn. Het hotel heeft een gratis pendel dienst naar het vliegveld en de haven.

Eenmaal op de boot aangekomen krijg je echt het vakantie gevoel. Je moet wel van het massale houden anders raad ik je een cruise met Carnival af. Het is erg massaal en voor je rust moet je de cruise niet nemen.

Wij hadden van te voren al excursies geboekt voor alle vier de eilanden. Dit is wel nodig om de excursies snel vol zitten. Bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen was al volgeboekt voordat wij gingen boeken.

Het eten op de boot is erg gericht op de Amerikanen. Het ontbijt en de lunch was niet echt onze smaak. Daarentegen was het avond eten erg goed met een ruime keuze. De obers waren zeer vriendelijk en de meeste wisten na 1 dag al je naam (komt erg leuk over). Wij hebben één avond gebruikt gemaakt van het luxe restaurant “steakhouse”. Dat was echt over de top de luxe en een voortreffelijk restaurant. Voor $ 30,00 per persoon kan je hier heerlijk eten en drinken. Echt een aanrader!

De boot heeft verschillende zones. Dit is ideaal! Als je rust wilt ga je in een adult zone liggen (geen kinderen toegestaan) en als je wilt feesten zoek je een party zone op. Wij hebben ons 9 dagen vermaakt.

De eerste dag hebben wij een soda kaart besteld. Voor ongeveer $ 5,00 per dag per persoon kan je onbeperkt frisdrank drinken. Dit haal je er makkelijk uit.

Het hotel in Miami was meer dan voortreffelijk. De kamer mag geen kamer heten maar meer een appartement. Het hotel van Double tree was al luxe, Maar het Marenas resort is veel mooier en moderner. Het personeel is erg vriendelijk en erg behulpzaam.

Wij hebben weer een top vakantie gehad en willen je bedanken voor de hulp en het samenstellen van de vakantie.

Meer reisinspiratie over de Caribbean met onder andere het prachtige eiland Jamaica vindt u hier.