Reisverslag familie op reis door Noordoost-Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 13 en 8 jaar

We zijn alweer enige weken terug en het normale leven is alweer begonnen maar toch nog even een mail. We hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad.

Om met de vluchten te beginnen zijn die prima verlopen en zonder enige vertraging. Zowel de KLM als Delta Airlines, prima service aan boord en met al het aanbod via de TV schermpjes hebben de kinderen zich ook al die uren vermaakt. Misschien nog handig om te weten. De heenreis moesten we zelf inchecken op Schiphol en de bagage ging via afgiftepunten. Wij hadden 3 koffers, voor z’n vieren. Ik had jou al gevraagd of het een probleem is om meer kg in je koffer te hebben (meer dan 23). Ik dacht zelf: daar doen ze niet moeilijk over. Maar met die afgifte punten moet je bij meer dan 400 gram overgewicht meteen je pas trekken: € 70. We hadden natuurlijk gewoon 4 koffers moeten meenemen.. Maar ja dat hebben we terug gedaan. Erg streng dus.

New York: geweldig!!!! Het hotel was zo’n cadeau. Midden in Manhattan. We konden ongeveer alles lopend af, waren zo in Central Park. Zo gaaf. Zoveel gelopen daar. Indrukwekkend Ground Zero… En het zwembad op het dak was natuurlijk ook zo bijzonder.

De andere hotels waar verder ook prima. Al word je wel wat moe van die airco’s in de kamers en er kan vaak geen raam open! Maar ja zo is dat nou eenmaal daar. We hebben overigens na New York voor de meiden 2 luchtbedden gekocht zodat we allemaal ons eigen bed hadden. Dat was goedkoper dan de bijschuifbedden!! Voor 50 dollar heb je luchtbedden, pomp en een beddenset.

Amish View Inn en Suites, prachtig hotel! Leuk dat die erbij zat.
Eagle Mountain hous: prachtig! Soort woonkamer met een gangetje naar de slaapkamer. Heel apart een mooi oud hotel. En wat een prachtige omgeving, wat een rust.
Marriott in Boston ook lekker ruim en modern.
Cape Cod, Shoreway Acres Inn: zooooo leuk; een grote slaap/woonkamer met een keukentje erbij. Grote tuin er omheen, vlakbij het strand; zo ontzettend leuk ook.

De zwembaden waren voor de meiden heel erg fijn, alle zwembaden gezien en gekeurd haha..
De afstanden allemaal goed te doen. De hele reis een aanrader dus!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.