Familie in Noordoost Amerika en Florida

Je gunt je kind toch de wereld!

Onze reis was fantastisch! We hebben zoveel gedaan dat we het gevoel hadden dat we een maand zijn weggeweest. De combinatie was gewoon goed, steden afgewisseld met natuur en rust.

Hotel in NY was top, zwembad hebben we niet gezien omdat we vanaf 9 uur ’s ochtends tm 22 uur ’s avonds op pad waren. Locatie was top, veel gelopen en anders met Uber (tip!).

Daarna naar Rutland naar de White Mountains, dat hotel zou ik niet adviseren, Holiday Inn, kamers wel ok maar oa zwembad vies en alles bruin en niet zo fris. Ons advies zou zijn om dan in Killington te gaan zitten, daar zijn de meeste activiteiten en prima hotels. Voordeel is ook dat het al op weg is naar Green Mountains.

Green Mountains waren prachtig, kajakken van de Saco river en andere leuke dingen gedaan.

Boston was fantastisch! Hadden we nog wel langer willen blijven, rustiger dan NY maar toch prachtig. Red Sox moet je gewoon naar toe qua beleving en walvissen waren spectaculair.

Daarna naar Miami, was er behoorlijk warm en drukkend. Hotel prachtig, zwembaden waren niet heel groot en water was erg warm (als je toch ergens over moet zeuren) Totaal anders dan de andere plekken voorafgaand. Had ik persoonlijk minder mee, protserig. Wat wel leuk is dat er veel Spaanse invloeden zijn, hebben daar rustig aan gedaan. Wel op de Keys geweest, was  erg leuk om te zien en misschien is dat nog wel een tip om daar een dagje een hotel te boeken en daar te blijven overnachten. Caribisch, totaal andere sfeer dan in Miami.

Kortom we hebben genoten, alles was super geregeld. In elk hotel een kamer met tussendeur en de kamer in Miami was helemaal fantastisch, uitzicht op die kant was een hele goede tip.

We gaan sparen voor de volgende reis en dan komen we zeker weer bij jullie terug! Ontzettend bedankt!