Familie ervaring in Noordoost-Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 7 en 10 jaar

We hebben enorm genoten van de reis. Een enorme berg indrukken opgedaan die we net als de jetlag nog steeds aan het verwerken zijn! De reis is voor ons vrijwel vlekkeloos verlopen, vliegen en treinen is ons heel goed bevallen.

Washington D.C. vonden we een vrij rustige stad met breed opgezette wegen en weinig hoogbouw. De kinderen vonden de elektrische steps van Uber en Lyft helemaal geweldig. Een aanrader ook voor jullie om aan te geven aan reizigers is “the mansion on O-street”. Fantastische plek met verborgen kamers vol met curiosa.

New York City was overweldigend en even schakelen na de rust van Washington D.C., maar we hebben er ook heel veel gedaan.
De rooftopbar “Ophelia” was geweldig en ook de Top of the Rock. Erg leuk was ook de fiets tour die we met een Nederlandse gids in Central Park deden. De Hudson Yards Vessel in combinatie met The High Line en de Starbucks Roastery is ook een aanrader.

Het echte hoogtepunt was in Boston toen we de wedstrijd in Fenway Park van de Boston Red Sox bezochten. Een fantastische happening!! We hebben er alle vier van genoten en jongste zoon Casper kreeg nog een mooie pet van een Amerikaan. Ook deze stad was lekker rustig en heeft prachtige wijken. Met zomers/lenteachtig weer gaat de stad nog veel meer leven met de mooie ligging aan de haven. Helaas hadden wij hier erg fris weer (graad of 10).

Samengevat een prachtige reis. Dank voor het organiseren, was allemaal top geregeld.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Oost-Amerika.