Familie Meuwese per camper door West-Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Beste David,
Ja sorry voor m’n late reactie. Ik had je eerder willen mailen. Had wel een keer gebeld…. We hebben het echt fantastisch mooi gehad. Genoten en veel gezien. Alles ging vlekkeloos.
Met de camper reizen was te gek. Makkelijk met kinderen. Elke dag hebben we het nog over Amerika en  of denken we er aan.
Moeilijk om keuzes te maken … Je wilt zoveel zien.
Tijd tekort … De ooh en de aaah’s waren dikwijls te horen.
Compliment dat alles zo goed geregeld en gereserveerd was. Ideaal. We vonden het top!
Wanneer we weer een keer verder reizen dan neem ik contact met je op. En ik heb je naam ook al 2x doorgegeven aan andere potentiële klanten!

We zijn begonnen in Malibu Beach met op 1ste paasdag paasontbijt mwt een waanzinnig uitzicht over de oceaan. Achteraf bleek dat we ook het huis van Beyonce  als uitzicht hadden.
Onderweg naar Sequoia op een unieke camping langs een riviertje gestaan. In Death Valley zonsopgang gefotografeerd. In Las Vegas de verjaardag van Rosalie gevierd. Grand Canyon indrukwekkend! Geweldig om dit met z’n 4en te beleven.
Black Canyon midden tussen het cowboy landschap met enorme grote cactussen. Palm Springs, Joshua Tree, San Diego. Het was nergens druk op de campings. Konden overal staan. Was wel fijn zo rustig.
De afwisseling tussen de gekke grote steden en indrukwekkende natuur vonden we geweldig.

Kortom een hele ervaring en blij dat we dit gedaan hebben. We zijn nu ook helemaal gek van campers …. 🙂
Bedankt voor je mail! Wens je een fijne zomer (vakantie) toe!

Hartelijke groet,
Mariane Meuwese