Reisverslag familie op reis door Florida

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 8 jaar

We genieten nog na van onze rondreis door Florida. Het was een geweldige reis.

We zijn begonnen in Orlando met het bezoeken van pretparken (Magic Kingdom, Animal Kingdom, Sea World) en het Kennedy Space Center.

Na deze drukte zijn we naar Naples gereden, hier hebben we genoten van restaurants aan het water en het strand. Vanaf de pier in Naples hebben we dolfijnen in het wild gezien, dat maakte veel indruk op ons.

Onderweg naar Key West zijn we gestopt bij het Safari park in de Everglades. Hier hebben we een tocht op een airboat gemaakt, heel veel alligators gezien en Eline vond het super om een alligator vast te houden!
Het was een lange rit naar Key West, maar zeker de moeite waard, zo mooi vonden we het daar. Witte stranden met palmbomen en ‘s avonds een hele mooie zonsondergang. Het is net of je op een Caribisch eiland bent.

Uiteindelijk nog een paar dagen in Miami Beach geweest. In Miami zijn we naar de basketbal play-off wedstrijd Miami Heat – Chigago Bulls gaan kijken, een belevenis!

Alles wat we wilden doen, hebben we gedaan, de hotels waren prima en met de auto ging ook alles goed. Eline vond het ook een super reis, zij is nu haar presentatie over Florida aan het voorbereiden.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.